Dragarbrunnsgatan 78B

Uppsala City , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

582 - 1 615 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Tillfälle i centrala Uppsala med bra skyltläge! Se bashyran 2 400 kr/kvm/år

Nu finns tillfälle att flytta till ert nya kontor på Dragarbrunnsgatan 78B. Perfekt beläget i centrala Uppsala med närhet till resecentrum och all önskvärd service finns nu tillfälle att hyra ljusa, representativa lokaler i fastigheten. Lokalen kan hyras i andrahand där avtal sträcker sig till 2026-11-30. Skulle det vara intressesant med en mer långsiktig lösning, finns även möjlighet att ta över hyresavtalet och hyra direkt av fastighetsägaren. Lokalen hyrs ut med en nedsatt bashyra om 2400 kr/kvm/år fram tills 2026-11-30. Tillträde enligt överenskommelse. För mer information och för att boka en visning, kontakta oss redan idag!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 582 1 615

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Konferens
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsängen 1:25

Byggår:

2006

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen endast några minuters promenad från Uppsalas centrala kärna, omgiven av ett mångfaldigt utbud av butiker, restauranger och caféer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns.

Kommunikationer

Med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum blir pendlingen till och från kontoret enkel. Oavsett om du väljer cykel, bil eller kollektivtrafik, ger det strategiska läget nära centralstationen flexibilitet och bekvämlighet i transportvalet.
Dragarbrunnsgatan 78B