Sonja Kovalevskys Gata 4

Vasastan , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

98 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor / Showroom

Modernt kontorslokal med en öppen planlösning, perfekt för att skapa ett trivsamt arbetsutrymme och flexibilitet. Ett konferensrum eller kontorsrum finns redan uppfört i lokalen. Med generösa 98 kvadratmeter till ditt förfogande finns det gott om plats för din verksamhet att växa och trivas.

Denna kontorslokal erbjuder två alternativa ingångar för din bekvämlighet. Du kan välja att ha en egen ingång direkt från gatan, vilket ger enkel tillgänglighet för besökare och kunder. Alternativt kan du använda trapphuset som ingång för att komma till lokalen.

Läget på gatuplan ger enkel tillgång och synlighet för din verksamhet. Med närheten till Torsplan har du tillgång till utmärkta kommunikationsmöjligheter och ett pulserande affärsliv.

Tillträde 2024 Maj möjligen tidigare, Endast bokade visningar med Mäklare.
Ytan ca 98 kvm
Hyresgaranti kommer att begäras.
Hyran: 26 133kr/mån, moms tillkommer
Fastighetskatt 3 372 kr/mån
Övriga tillägg 877kr/mån
Nextor Group AB
Fastighetsmäklare
Johan Fahlander
johan@nextor.se

Ytor

  • Total yta:

    98 m2

Sonja Kovalevskys Gata 4

Om Nextor Group AB

Nextor Groups team av fastighetsmäklare har lång och bred erfarenhet av förmedling av kommersiella lokaler och företagsförmedling. Välkommen att kontakta oss oavsett din fråga handlar om uthyrning av lokalytor, överlåtelser av en lokal eller om ni behöver hjälp med förmedling av er verksamhet. Tel 08-30 92 00

Nextor Group AB

Folkungagatan 85

116 22 Stockholm

www.nextor.se

Fler annonser från Nextor Group AB