Gjutarplan 4

Kallhäll Centrum , Järfälla
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

83 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Ljus butikslokal om 83 m² med goda skyltningsmöjligheter i klustret kring Kallhäll Centrum.

Möjlighet att hyra denna trevliga butikslokal med goda skyltningsmöjligheter i Kallhäll Centrum. I Kallhäll Centrum finns ett stort utbud av butiker och annan närservice det finns caféer, flera restauranger, frisör, blomsterbutik samt ICA och COOP, dessutom finns service som exempelvis läkarmottagning, tandläkare med mera. Friskis&Svettis-anläggning finns i Bolinder Strand. Lokalen ligger ett par minuters promenad ifrån Kallhälls nya pendeltågstation, som tar dig in till Odenplan på 21 minuter och endast 24 minuter till Stockholm city.. Busslinjerna förbinder även Kallhäll med närliggande kommuner. Det går också snabbt att ta sig ut på E18 via kallhällsleden. Lokalen är rymlig och har stora butiksfönster med en öppen planlösning, vilket skapar generösa och luftiga ytor för butiksinredning. Den erbjuder även ett pentry där personal kan ha lunchpaus. Förutom butiksutrymmet finns det möjlighet till lager eller ett back-office, där personalen kan hantera varulager eller administrativa uppgifter. Vidare finns en RWC för att säkerställa tillgängligheten för alla besökare. Det praktiska med lokalen är att den har två separata entréer, en från framsidan och en från baksidan. Detta underlättar för både personal och leverantörer att komma och gå smidigt, oavsett var de parkerar eller levererar varor. Med en sådan flexibilitet i entréerna kan företaget också skapa olika flöden för besökare och personal, vilket ökar effektiviteten i verksamheten. Lokalen kan komma att anpassas för nästkommande hyresgäst verksamhet. Tillträde sker enligt överenskommelse!

Ytor

  • Total yta:

    83 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Kallhäll ligger 25 kilometer nordväst om centrala Stockholm och är ett område i kommundelen Kallhäll-Stäket i Järfälla kommuns norra del belägen intill Mälaren och har cirka 12 300 invånare. Kallhäll centrum är mittpunkten med butiker, restauranger, service, och kommunikationer. På senare år har centrumet fått en ansiktslyftning och pendeltågsstationen har byggts om. Nära är det också till Mälarens vatten med badplatser båtklubbar, promenadstråk. På cykelavstånd är det både Järvafältets stora grönområden - badsjöar, nära ligger också Görvälns naturreservat gränsandes till Mälarens vatten, strax norr om Kallhäll är Ängsjö friluftsområde med skog och mark längst med Mälarens strand.

Företag i närheten:

I Kallhälls centrum finns det caféer, flera restauranger, frisör, blomsterbutik mm samt ICA och COOP, dessutom finns service som exempelvis läkarmottagning, tandläkare, med mera.

Kommunikationer

Till pendeltågsstationen i Kallhälls centrum är det bara några minuters promenad genom centrum. Pendeltåget, med 15-minuterstrafik tar dig smidigt till Centralen på ca 24 minuter. Flera busslinjer förbinder Kallhäll med både övriga kommundelar i Järfälla och närliggande kommuner. Den bilburne tar sig snabbt ut på E18 via Kallhällsleden, vilket gör att det går snabbt att ta sig med bil såväl mot Stockholm som västerut. Även Arlanda och Bromma flygplatser nås snabbt och enkelt.
Gjutarplan 4

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner