Strandgatan 42

Centralt , Ulricehamn
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

96 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lokal på Väveriet

I denna lokal har du en öppen yta redo att möbleras efter dina behov. Kontor/showroom/lager är några förslag på användningsområden, eller varför inte som komplement till ett kontor i coworken? Du kommer att ha ett eget kök även om lokalen hör till Industrial cowork koncepetet med alla fördelar det innebär. Samtliga driftkostnader, städning i gemensamma utrymmen & trådlös internetuppkoppling ingår. Fullt utrustat kök, matplatser med loungeytor, konferensrum, wc, lastbrygga, uteplats med boule och omklädningsrum delar du med övriga som hyr in sig. På så sätt får du samtliga fördelar med att hyra in dig på Väveriet. I dagsläget hyr ca 30 olika företag (med olika storlekar, verksamheter och behov) in sig i "Industrial Cowork".

Övrig information

Övrigt:

Väveriet, som vann ”Årets Hus 2022”, ligger utmed sjön Åsunden i centrala Ulricehamn. De historiska byggnaderna, där man vävt textilier i över 100 år, har de senaste åren omvandlats till Ulricehamns mest inspirerande arbetsplats! Här arbetar i dagsläget ca 125 personer i företag med stor variation på både storlek, behov och verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    96 m2

Bekvämligheter

Garage (varm)
Kök/pentry
Parkering

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fiskebacken 6-7

Omgivning

Omgivning/natur:

Väveriet ligger vackert beläget vid sjön Åsunden och de fina promenadstråken utmed sjön. Både livsmedelsbutik, gym och kontorsvaruhandel (med paketutlämning) ligger i nära anslutning fastigheten. Mitt i kvarteret ligger även det härliga öppna torget där en kvarterskrog väntas öppna upp framöver, samt en boulebana som är tillgänglig för alla Väveriets hyresgäster.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Kvarter Väveriet finns både utvändig parkering och garageplats att hyra

Närservice:

Med bara några få minuters promenad tar du dig till Ulricehamns gågata, dess serviceutbud och restauranger.

Kommunikationer

Kvarteret ligger ca 600 m från Ulricehamns busstation.
Strandgatan 42