Hjalmar Brantingsgatan 1

Fålhagen , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

144 m²

Hyra

2 577 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Nu söker vi en driven hyresgäst för denna fina kontors- eller butikslokal belägen med ett mycket bra och synligt läge invid Vaksala Torg

Nu söker vi en driven hyresgäst för denna fina kontors- eller butikslokal belägen med ett mycket bra och synligt läge invid Vaksala Torg. Lokalen är tillgänglighetsanpassad och erbjuder en flexibel yta om ca 144 m² i markplan. Då föreningen äger marken utanför lokalen så finns möjlighet att skapa sittplatser utanför lokalen med bästa solläge. Idag är lokalen inredd som kontor men hyresvärden är även öppen för en caféverksamhet eller annan verksamhet som gynnar de boende i- och omkring området och i samspel med övriga verksamheter som finns runt torget. Parkeringsplats inne på gården finns att hyra. Tack vare läget invid Vaksala Torg finns närhet till såväl Resecentrum som till city. Fina cykel- och gångstråk samt busslinjer i nära anslutning till lokalen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 144 2 577

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2577

Utförande

Planlösning:

Välkomnande entré med glaspartier, en stor öppen kontors- eller butiksyta med tre större kontorsrum och ett förråd idag. Personalutrymmen med ytterligare ett kontor, pentry, toalett, städskåp och RWC. Möjlighet att öppna upp ytterligare entré in mot gården finns. Parkeringsplats finns på innergården och hyrs ut separat för 700 kr/mån exkl moms.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen mitt i Uppsala precis i närheten av Uppsala konsert och kongress, samt intill Kvarnengallerian. Ett flertal restauranger och butiker finns i omedelbar närhet. Några få minuters gångväg till Uppsala Resecentrum som är navet för tåg och busstrafik i Uppsala.

Företag i närheten:

Det centrala läget erbjuder ett generöst utbud av service i Kvarnen-gallerian samt promenadavstånd till Uppsalas gågata och citykärna.

Kommunikationer

Kort gångavstånd till Uppsala Resecentrum. Lokalbussar stannar vid Vaksala torg och på Hjalmar Brantingsgatan.
Hjalmar Brantingsgatan 1