Britta Sahlgrens gata 8 A-D

Högsbo/Sisjön , Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

621 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Rumsindelat kontor med möjlighet till öppna ytor

Välkomna till ett bra disponerat kontor som idag erbjuder rum i varierande storlekar. I mittkärnan av lokalen finns pentry och loungytor. Vill ni ha delar av kontoret mer öppet? Då anpassar vi lokalen efter era önskemål och behov. Välkomna att kontakta oss för mer information och visning!

Ytor

  • Total yta:

    621 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo-Sisjön industriområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön industriområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher.

Närservice:

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Kommunikationer

Kommunikationen från Britta Sahlgrens gata 8 är mycket god. Från fastigheten kommer du snabbt och lätt ut på Dag Hammarskköldsleden. Den kollektiva kommunikationen är också bra, precis utanför fastigheten finns en busshållsplats. Därifrån går buss nr 82 samt buss nr 758. Dessa bussar går med ca 30 minuters mellanrum till centralstationen.
Britta Sahlgrens gata 8 A-D

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum