Vasagatan 40

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

729 m²

Hyra

Tillträde

Q2 2024

Beskrivning

  • Kontor

Representativt och påkostat kontor invid Arlanda express

Nu ges tillfälle att hyra ett mycket trevligt och stilsäkert kontor i en välvårdad fastighet på Vasagatan 40 i två våningsplan om 729 kvm fördelat jämt på vardera plan med en smakfull och stilren interntrappa som förbinder planen. Byggnaden har en representativ entré och hissen tar dig upp till 2 tr och lokalens disposition är effektiv och flexibel. Storrum blandas med varierande storlek på mötesrum och enskilda rum. Många genomtänkta bra lösningar med bra med förvaring med rymligt förråd. Massiva träparkettgolv och genomgående gedigna materialval ger en kvalitetskänsla i lokalen. Bra modern ventilation med kyla garanterar ett bra inomhusklimat och yteffektivitet. Välkommen på en fysisk eller digital visning för att uppleva detta objekts kvalitéer. Varmt välkomna.

Ytor

  • Total yta:

    729 m2

Ekonomi

Tillträde:

Q2 2024

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vasagatan 40

Byggår:

1890

Renoveringsår:

2008

Våningsplan:

5 av 7

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk från- och tilluft med kyla.

Omgivning

Närservice:

All tänkbar service runt hörnet

Kommunikationer

Tvärbana: Centralstationen Bussar: Flertalet bussar på Vasagatan och Kungsgatan samt cityterminalen T-bana: T centralen Fjärrtåg: Centralstationen Pendeltåg: Centralstationen
Vasagatan 40

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB