Kvartsgatan 2B

Stenvreten , Enköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

510 m²

Pris

Kontakta annonsör

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Flexibla lokaler i Enköping. Perfekt för företag, inkl. kontor, dusch & kök. Centralt läge!

!Det går att dela upp ytorna!

Utforska en unik möjlighet att etablera ditt företag i hjärtat av Enköpings företagspark! Denna fastighet erbjuder 510 kvm av anpassningsbart och flexibelt utrymme, perfekt för en mängd olika företagstyper. Med tre oberoende segment, inklusive rymliga loft, är denna lokal idealisk för både start-ups och väletablerade företag som söker en dynamisk arbetsmiljö.

Detaljerad Beskrivning:

Flexibla Ytor för Varje Verksamhet: Fastigheten omfattar tre segment – ett huvudsegment på 180 kvm plus ett 30 kvm loft, och två kompletterande segment på 120 kvm vardera med egna 30 kvm lofter. Varje segment är utformat för att stödja olika affärsbehov, från produktionslinjer och lager till kreativa studior och showroom.

Utrustade för Komfort och Effektivitet: Varje del av fastigheten är utrustad med bekvämligheter för att underlätta en produktiv arbetsdag. Dessa inkluderar privata kontor, toaletter, duschar och kök/pentry på bottenplan, vilket skapar en bekväm och praktisk arbetsmiljö för alla anställda.

Anpassningsbara Arbetsytor: Med höga portar för enkel logistik och transport, samt möjligheten att anpassa varje utrymme efter specifika behov, erbjuder denna fastighet en sällsynt flexibilitet. De tillhörande loftområdena ger ytterligare utrymme för diverse ändamål. 

Centralt Läge med Utmärkta Transportförbindelser: Beläget i Enköping, erbjuder denna fastighet ett centralt och strategiskt läge med utmärkta transportförbindelser. Detta gör det enkelt för både personal och kunder att nå lokalen, vilket bidrar till företagets synlighet och tillgänglighet.

En Möjlighet för Tillväxt: Denna fastighet representerar en unik möjlighet för företag som söker en plats att växa och utvecklas. Med sin flexibilitet, bekvämligheter och centrala läge, är den redo att stödja nästa kapitel i ditt företags historia.

För ytterligare information och för att boka en visning, vänligen kontakta oss. Missa inte chansen att göra denna dynamiska och anpassningsbara fastighet till er nya företagsadress i Enköping!

Övrig information

Övrigt:

En uppgradering av fastighetens fasad är planerad under 2024 för att förbättra dess utseende och funktion. Vi strävar efter att minimera störningar för våra hyresgäster under processen.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 210
Övrigt 1 150
Övrigt 2 150

Ytbeskrivning

Huvudsegmentet (180 kvm + 30 kvm loft) Detta är fastighetens största yta, optimalt för verksamheter som kräver generöst med plats. Den totala arean om 210 kvm fördelar sig på 180 kvm arbetsyta på bottenplan och ett 30 kvm stort loft. På bottenplan finns även fullt utrustade faciliteter inklusive: Kontor, Toalett och dusch, Kök/pentry Detta segment är också utrustat med en hög port som möjliggör smidig logistik och transport av större föremål. Kompletterande segment (120 kvm + 30 kvm loft vardera) Dessa två ytor är spegelbilder av varandra, varje segment erbjuder 150 kvm totalyta, fördelat på 120 kvm på bottenplan och ett 30 kvm stort loft. Även dessa segment inkluderar: Kontor, Toalett och dusch, Kök/pentry Varje segment har en egen hög port, vilket tillför värde genom att erbjuda oberoende tillgång och flexibilitet för olika verksamhetstyper. Gemensamma egenskaper för alla segment: Utöver specifika bekvämligheter i varje segment, är hela fastigheten designad för att maximera användbarheten och flexibiliteten av utrymmena. Höga portar i varje segment förenklar hantering av material och varor. De tillhörande loftområdena erbjuder ytterligare utrymme för lagring eller andra behov. Kontorsutrymmena, tillsammans med toaletter, duschar, och kök/pentry i varje segment, säkerställer att anläggningen kan hantera en bred uppsättning affärsbehov och bidra till en produktiv arbetsmiljö.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Hyresavtal erbjuds med flexibilitet i åtanke. Vi är öppna för diskussioner kring hyresperiodens längd för att bäst passa era behov.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Prisinformation:

Specifika hyrespriser för varje segment tillhandahålls vid förfrågan. Vänligen kontakta oss för detaljerad prisinformation och tillgänglighet.

Hyresinformation:

Kontakta annonsör

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenvreten 7:92

Planlösning:

Denna 510 kvm stora fastighet är indelad i tre anpassningsbara segment, perfekt för en mängd verksamheter. Varje segment erbjuder unikt utrymme plus ett loft, skapar flexibla arbetsmiljöer. Huvudsegmentet (180 kvm + 30 kvm loft) är utrustat för större operationer med rymligt arbetsutrymme, hög port, samt kontor, toalett, dusch, och kök/pentry på bottenplan. De två kompletterande segmenten (120 kvm + 30 kvm loft vardera) passar utmärkt för mindre till medelstora företag. Varje segment har egen hög port, kontor, toalett, dusch, och kök/pentry, vilket erbjuder självständighet och flexibilitet.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Lättåtkomligt från stadens huvudvägar och med goda kollektivtrafikförbindelser.

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Omgivning

Företag i närheten:

Omgivet av en blandning av butiker, industri och tjänsteföretag som bidrar till ett dynamiskt affärsområde.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkeringsmöjligheter, både för personal och besökare.

Närservice:

Ett brett utbud av tjänster, inklusive restauranger, caféer, och shopping.

Skyltläge:

Skyltläge med synlighet från vältrafikerade gator, vilket ger god exponering för ditt företag.

Vägbeskrivning:

Lokalen är belägen på Kvartsgatan 2 B i Enköping, lättillgänglig via både bil och kollektivtrafik. För de som reser med bil ligger lokalen nära de större vägarna och erbjuder goda parkeringsmöjligheter. För kollektivtrafikresenärer finns flera busslinjer som trafikerar området, med hållplatser inom gångavstånd från lokalen. Enköpings station ligger endast en promenad bort, vilket gör det enkelt för besökare och anställda att pendla från Uppsala, Stockholm samt andra närliggande orter.

Kommunikationer

Nära till buss- och tågförbindelser, vilket underlättar pendling för anställda och besök.
Kvartsgatan 2B