Bruksgatan 8

Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

165 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Modernt kontor på Bruksgatan 8 i Eskilstuna.

Möjlighet att hyra morderna kontorsytor om 165 kvm på Bruksgatan 8. Kontorslokalen på plan 2 disponerar en kontorsyta fördelad på 5 kontorsrum i olika storlekar. Kontoret är utrustat med pentry, 2st WC med dusch och en vanlig WC. Kontorsrumen utgörs av fina ytskick och stora fönster som skapar en öppen känsla i lokalen. I området kring centrum finns tjänster och service som ert företag kan tänkas behöva samt närhet till shopping, restauranger, matvarubutiker, gym med mera. Bruksgatan 8 är placerat vid Eskilstunas stadskärna med ett avstånd på ca 6 minuter gång till Fristadstorget och 8 minuter till Centralstationen samt ett stenkast från Mälardalens Universitet. Goda kommunikationer finns i anslutning till Fristadstorget där samtliga busslinjer i Eskilstuna finns. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    165 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger vid hjärtat av Eskilstuna med närhet till populära shoppingstråk, Fristadstorget, Centralstationen, universitetet samt Eskilstunaån.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser vid Fristadstorget och några minuters promenad till Eskilstuna Centralstation.
Bruksgatan 8

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner