Storgatan 32

Centrum , Luleå
Planskiss Spara Dela
Butikslokal mot gågatan
Spara
Dela
Yta

214 m²

Hyra

2 090 kr/m²/år. I hyran ingår butikslokal (148 kvm, entréplan) och kontor/personal utrymmen (66 kvm, 2:a våning), samt lagerutrymme (källarplan).

Tillträde

2024-05-01

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Butikslokal att hyra i bästa centrumläge på Storgatan 32 på markplan om ca 148 kvm + kontors/personal utrymme á 66 kvm på 1:a våningen.

Nu finns en butikslokal att hyra i bästa centrumläge på Storgatan 32 på markplan om ca 148 kvm och kontors/personal utrymme á 66 kvm på 2:a våningen samt lagerutrymme i källaren. Butiken ligger i direkt anslutning till gågatan med entré och skyltfönster mot gågatan i Luleås välbesökta centrum kärna. Storgatan/gågatan i Luleå centrum är den naturliga mötesplatsen för människor i alla åldrar. På gågatan hittar man ett 50-tal butiker, konditori och caféer - i stadens breda butiksmix.

Övrig information

Övrigt:

Luleå City erbjuder en levande stadskärna med blandat utbud av butiker, gallerior och restauranger. Vintertid erbjuds anslutning till den populära isbanan både från Norra och Södra hamn. Under sommarmånaderna blomstrar stadskärnan med flertal uteserveringar och olika aktiviteter. I närheten av stadskärnan finns det fina promenadstråk längs hamnarna runt centrumhalvön med flera stränder som inbjuder till bad. Från Södra hamn tar du dig enkelt ut i Luleå skärgård med turbåtarna.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 148
Kontor 66

Ytbeskrivning

Butikslokalen ligger på markplan med entré och skyltfönster mot gågatan. Möjlighet att hyra Kontor/personalrum på 2:a våningen.

Bekvämligheter

Kök/pentry
Skyltfönster
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-05-01.

Utgångshyra kr/m2/år:

2090

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

I hyran ingår butikslokal (148 kvm, entréplan) och kontor/personal utrymmen (66 kvm, 2:a våning), samt lagerutrymme (källarplan).

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gripen 12

Byggår:

1930

Renoveringsår:

2018

Planlösning:

Se planritning.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Omgivning

Företag i närheten:

Strand galleria.

Närservice:

Shoppingutbudet i Luleå är stort, här finns tre gallerior Smedjan, Strand och Shopping varav Shopping som är världens första inomhusgalleria. Det finns ett rikt utbud av restauranger och caféer som erbjuder mat från många olika matkulturer. I City finner du även Norrbottensteatern, Kulturens hus, Luleå Energi Arena, Norrbottensmuseum, bibliotek, vårdcentraler, matbutiker, gym, badhus.

Skyltläge:

Skyltläge mot Storgatan/gågatan

Vägbeskrivning:

Butiken ligger på Storgatan/gågatan mitt emot Strandgallerian.

Kommunikationer

Navet för Luleås lokaltrafik inklusive flygbussar till Luleå Airport är belägen mitt i City på Smedjegatan ett stenkast från butikslokalen. Till resecentrum för tåg och länstrafiken är det ca 10 minuters promenad. Luleå erbjuder också gott om fina cykel- och promenadstråk runt hela centrumhalvön.
Storgatan 32