Hantverksvägen 15

Högsbo/Sisjön , ASKIM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

591 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
En stor kontorsyta är nu ledig på attraktiv adress. 591 kvm fördelat på 18 st kontorsrum, 2 större konferensrum, kök/personalrum, toaletter samt tillgång till 2 st takterrasser. Här kommer du högst upp i huset med fin utsikt. Härligt med soliga pauser i frisk luft under sommarhalvåret. Det finns möjlighet i samrådan med fastighetsägaren att dela av en del av ytan om behovet inte är hela 591 kvm. Här får du sitta i ett historiskt hus. Gulins herr-och damekipering skötte sitt lager och produktion i denna fastighet. Många säger att det är tack vare Gulins som kedjor som H&M har kunnat etablera sig på världskartan. Fastigheten ligger mitt i centrala Sisjön i närheten av Coop Forum, Jula, Restaurang Aquarelle, Stadium+ och SATS. Välkommen att kontakta oss på Relier för mer information samt visning!

Ytor

  • Total yta:

    591 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.
Hantverksvägen 15

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor