Svartbäcksgatan 16

Centrum Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

42 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
Genuin och charmig butikslokal med anor från 1700-talet i Brf Ernanderska gården. Lokalen är belägen i ett utav Uppsalas mysigaste kvarter omgivet av vackra byggnader med caféer, butiker, restauranger och bostäder. Mycket bra affärsläge i förlängningen av gågatan. Lokalen som är belägen på markplan har lyckats bevara tidstypiska detaljer. Vackra skyltfönster som vetter ut mot Svartbäcksgatan ger ett fin skyltläge. En trivsam och yteffektiv lokal som passar som butik eller kontor (ej restaurang). Butiken är idag inredd med ljusa väggar och slitstarka golv. Personalutrymme i form av kök med intilliggande personaltoalett. Delad entré med grannlokal och egen separat ingång till lokalen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka in en visningstid.

Ytor

  • Total yta:

    42 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen delar entré med grannlokal och har egen separat ingång till butiken. Butiken är idag fint inredd med slitstarka golv, ljust målade väggar och platsbyggda hyllplan. Disk finns invid entrén och bakom den finns ett personalutrymme med ett mindre kök med pentry och intilliggande WC. Två stora skyltfönster vetter mot Svartbäcksgatan vilket ger ett exceptionellt synligt och bra skyltläge.

Omgivning

Omgivning/natur:

I Uppsala Centrum finns allt i både serviceutbud men också grönskande oaser i och omkring stadskärnan. Utbud av service och nöjen samt till goda kommunikationer vid Resecentrum. Gott om gröna promenadstråk längs med Fyrisån och i den intilliggande Stadsparken.

Företag i närheten:

Tack vare det centrala läget erbjuds ett mycket generöst utbud av butiker, restauranger, affärer och alla de slag av allmän service.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer med bussar som trafikerar närliggande gator, samt endast 5-10 minuters promenad till Resecentrum! Det finns även bra gång- och cykelvägar och kunderna kan enkelt ta sig hit.
Svartbäcksgatan 16