Vasagatan 60

Centralt , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

246 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Central butik med skyltfönster åt två håll

Nu kan vi erbjuda en riktig toppenlokal på hörnet Södra Vägen och Vasagatan. Stora fina skyltfönster i båda riktningar, med Marbodals showroom och Livsmedel tvärs över gatan. Alla evenemang på Heden samt alla de bussar som passerar på Södra vägen gör att denna lokal, förutom det centrala läget, även utgör en bra marknadsföringsplats för ökad synlighet. Till lokalen hör ett mindre förråd. Lokalen är inte lämplig för restaurang eller frisörsalong.

Ytor

  • Total yta:

    246 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Göteborg Lorensberg 45:6

Byggår:

1931

Omgivning

Omgivning/natur:

Centrala Göteborg, i ett kvarter mellan Avenyn och Heden. Gott flöde och fantastisk exponering, framförallt mot de event som sker på Heden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Hedens parkeringsplatser gör att butiksläget är mycket tillgängligt för besökare som kommer billedes.

Kommunikationer

Inom synhåll från Valands kollektivtrafikknytpunkt samt hedens alla busslinjer.
Vasagatan 60

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torsgatan 2 (111 23 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A

111 48 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier