Stockholmsvägen 6

Centralt Mariestad , MARIESTAD
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

391 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Centralt belägen kontorslokal, lämplig även för vård. Tidigare lokal för specialistvård.

Centralt belägen kontorslokal, lämplig även för vård. Tidigare lokal för specialistvård. 391 kvm fördelat på reception, kontor, väntrum, flera behandlingsrum med den utrustning som krävs såsom, handfat, wc, lab, steriliseringsrum etc. Allt är i toppskick och inflyttningsklart för vård/specialistvård.

Ytor

  • Total yta:

    391 m2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Mariestad centrum är hjärtat av staden Mariestad, belägen vid Vänerns strand i Västergötland, Sverige. Centrumet präglas av en charmig mix av historia och modernitet, vilket skapar en unik atmosfär för både invånare och besökare. En framträdande funktion i Mariestad centrum är dess vackra torg, där den imponerande Mariestads domkyrka stolt reser sig. Domkyrkan är en av stadens mest kända landmärken och erbjuder en imponerande arkitektonisk vy. Runt torget hittar man även mysiga kaféer, restauranger och butiker som skapar en levande och trevlig atmosfär.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om centrala parkeringar både långtid och korttid.

Närservice:

All service finns i området.

Kommunikationer

Allmänna kommunikationer såsom buss, och tåg. Kinnekulletåget tar dig bl.a till Göteborg och Örebro.
Stockholmsvägen 6

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor