Rademachergatan 9

Eskilstuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

239 - 1 251 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Skola, vård & omsorg

Fullt anpassade utbildningslokaler granne med Fristadstorget.

Centrala utbildningslokaler i Gallerian som tidigare nyttjades som gymnasium. Lokalerna om totalt 1 251 är fördelade på tre plan om 306, 350 respektive 586 kvadratmeter. Möjlighet att dela av lokalerna från 306 kvadratmeter är möjligt. Lokalerna är iordningsställda till utbildningsverksamhet med flertalet större klassrum tillsammans med kontor och samlingsutrymmen. Lokalerna är fullt anpassningsbara efter önskemål och behov. Lokalerna uppfyller tillgänglighetskrav med hiss till samtliga våningsplan och RWC. Gott om parkeringsplatser i närheten i fastigheten parkeringshus. Direkt närhet till kommunikationer och allt som Eskilstuna Centrum har att erbjuda. Tillträde enligt överenskommelse.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 239 1 251

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger vid hjärtat av Eskilstuna med närhet till populära shoppingstråk, Fristadstorget, Centralstationen, universitetet samt Eskilstunaån.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser vid Fristadstorget och några minuters promenad till Eskilstuna Centralstation.
Rademachergatan 9

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner