Sven Källfelts gata 213

Nya Varvet , Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

84 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med bästa läge på Nya Varvet

Letar du efter den perfekta kontorslokalen med bästa läget i Göteborg? Denna ljusa och fina kontorslokal ligger på Nya Varvet vid Göta älvs mynning och är precis vad du letar efter!

Lokalen är belägen en trappa upp med hiss och består dels av två större rum som är avdelade med ett stilrent glasparti. Båda rummen har öppningar ut till en stor balkong där du kan njuta av en kaffepaus eller ta en stund i solen under arbetsdagen. Dessutom ett pentry med trappa upp till ett loft som kan användas till extra förvaring eller som relaxroom. I denna kontorslokal finns även ett inre rum som kan användas som konferensrum eller ytterligare förvaring, samt en toalett med dusch och praktisk inbyggd förvaring i hallen.

Denna kontorslokal erbjuder inte bara en praktisk och funktionell planlösning, utan också en fantastisk utsikt och närhet till både vatten och grönområden. Perfekt för företag som vill ha en inspirerande och trivsam arbetsmiljö!

Missa inte chansen att hyra denna fantastiska kontorslokal med bästa läget i Göteborg. Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag!

Ytor

  • Total yta:

    84 m2

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Parkering
Restaurang

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nya Varvet 726:44

Byggår:

2008

Våningsplan:

1

Antal rum:

3

Planlösning:

Kontorslokal med bästa läge på Nya Varvet.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nya Varvet är inte bara en plats, det är en destination och området pulserar av aktivitet och mångfald. Med närhet till havet och hela den historiska miljön på Nya Varvet blir din lokal en del av en levande och dynamisk miljö. Här finner du inte bara industrilokaler och kontorsbyggnader, utan också skolor, flera restauranger, en padelhall och till och med ett hotell med konferensanläggning.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-tillstånd

Närservice:

Restauranger, hotell, padelhall

Kommunikationer

Direktbuss till och från Gustav Adolfs Torg
Sven Källfelts gata 213