Bispmotalagatan 9

Centrum , Motala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

287 m²

Hyra

Kontakta oss mer för mer info

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Fina kontorslokaler beläget i ett av Motala centralaste byggnader. Fin lokal med privata kontorsrum, stort lunchrum och egen privat takterrass.

Rymligt Kontorsutrymme med Privat Takterrass och Vätternutsikt

Välkommen till detta bekväma kontorsutrymme på plan 3 med plats för flertalet kontorsplatser i egna rum. Njut av en privat takterrass med panoramautsikt över Vättern, perfekt för avkoppling och möten. Beläget centralt med närhet till allt för en praktisk arbetsmiljö. Kontakta oss idag för mer information och visning!

Övrig information

Övrigt:

Har du frågor, funderingar eller idéer? Kontakta oss idag så tar vi reda på vad just vi kan göra för er verksamhet!

Ytor

  • Total yta:

    287 m2

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Kontakta oss för mer info

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

Kontakta oss mer för mer info

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bagaren 4

Byggår:

1972

Våningsplan:

3 av 4

Antal rum:

12

Planlösning:

Ingång från trapphuset med fina privata kontorsrum med utsikt ner mot Vättern. Stort och rymligt lunchrum med egen privat takterrass.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen med närhet till grönområden och promenadvägar vid sjön Vättern, vilket ger en avkopplande atmosfär och möjlighet till pauser i naturen. Upptäck fördelarna med att vara omgiven av allt du behöver för en bekväm och effektiv arbetsdag.

Företag i närheten:

Köpcentrum, restauranger, hotell, systemboaget, apotek, tandläkare, bibliotek mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Denna plats erbjuder inte bara ett utmärkt skyltläge mot stadens torg, utan också gott om parkeringsmöjligheter för både besökare och personal. Med närliggande parkeringsplatser är det bekvämt att ta sig hit med bil och säkerställa en smidig parkering. Dessutom inkluderar fastigheten ett parkeringsgarage där du har möjlighet att hyra en privat parkeringsplats.

Närservice:

Inom gångavstånd hittar du ett brett urval av restauranger, caféer och butiker som passar alla smaker och behov. För dem som behöver utföra ärenden finns även banker, apotek och andra nödvändiga tjänster till hands.

Skyltläge:

Skyltläge mot Bismotalagatan och stadens torg

Vägbeskrivning:

Fastigheten ligger belägen vid torget i Motala centrum och har utsikt ner mot Vättern. Fastigheten har följande adresser: Bispmotalagatan 9 A-C, Sjögatan 6 och Repslagaregatan 5.

Kommunikationer

Med närhet till kollektivtrafik och vägnät är det lätt att nå och lämna platsen oavsett vilken riktning du kommer ifrån. Busshållplatser finns inom bekvämt gångavstånd, vilket ger enkel tillgång för både personal och kunder. Dessutom finns det goda parkeringsmöjligheter i närheten för dem som väljer att ta bilen. Oavsett vilket transportsätt du föredrar, är denna plats optimalt belägen för smidig och effektiv rörlighet.
Bispmotalagatan 9