Krokslätts Fabriker 32

Centrum , MÖLNDAL
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

190 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus lokal lämplig för kontor och utställning. Slående takhöjd, entresolplan samt öppen planlösning!

Takhöjd 5-6 m. Våningsplan 2 av 4. Lokalen nås både med personhiss och lastentré på samma våningsplan. Öppen planlösning med ett entresolplan. Lokalen är även utrustad med pentry, hwc, förråd samt trevlig entré med plats för lounge. Välkommen att kontakta oss på Relier för mer information samt visning!

Ytor

  • Total yta:

    190 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Mölndal är ett växande område med många spännande projekt i rullning. Ligger strax söder om Göteborg och bara några minuter från nöjesparken Liseberg. Det är en genuin och levande omgivning med mycket aktivitet. Mölndals Galleria med 65 butiker, caféer och restauranger är hjärtat i kommunen.

Närservice:

Mycket kontor, bostäder, sevärdheter, butiker och restauranger finns runtomkring och önskvärd service ligger aldrig för långt bort.

Kommunikationer

Det är möjligt att ta både spårvagn, buss och pendeltåg och alla tre alternativ fungerar lika smidigt. Spårvagn och buss finns oftast några minuter bort och från hållplatsen Lackarebäck når du Korsvägen och Göteborgs Centralstation på 15-20 min. Via Mölndalsvägen kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.
Krokslätts Fabriker 32

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor