Arntorpsgatan 20

Arntorp , KUNGÄLV
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Möjlighet att hyra nyproducerade industri och lagerlokaler i Arntorp!

I Arntorp Industriområde uppförs nu en ny fastighet med lager och verksamhetslokaler om totalt ca 2 400 kvadratmeter. Här kommer det finns upp till 14 separata lokaler från ca 122 kvadratmeter upp till ca 250 kvadratmeter. Lokalerna går att slå ihop och skapa större lokaler om så önskas, med möjlighet att hyra hela fastigheten om totalt ca 2 400 kvadratmeter. Varje lokal består av en lageryta i markplan, med en markport för in-och utlastning och en generös takhöjd om ca 5 meter. Lokalerna har en interntrappa upp till övervåningen, där ett kontor kommer finnas färdigställt för varje hyresgäst. I kontorsutrymmet kommer det finnas ett pentry samt en toalett med dusch. Kontoret erbjuds med en öppen planlösning, men går även att dela in i separata kontorsrum om så önskas. Lokalerna uppförs i två plan med butik/lager/verksamhetsdel. Alla lokaler har en port om 4 x 4,5 m samt separat entrédörr. På plan 2 kommer lokalerna att levereras inredda med helkaklade WC, pentry samt golv. Fiber kommer vara framdraget till respektive lokal. Minsta lokalyta 122 m2 Största lokalyta: 2 400 m2 Takhöjd plan 1: 5 m Portstorlek: 4,5 m x 4 m Oljeavskiljare. Inhägnat område med elektrisk grind. Lokalerna planeras stå färdiga för inflyttning Q1 2025. Hör gärna av er till oss på Relier för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    2400 m2

Utförande

Våningsplan:

1 av 2

Omgivning

Omgivning/natur:

Arntorp industriområde har på senare år växt fram till ett attraktivt och här finns idag ett antal stora aktörer som hyresgäster, som t.ex Oscar Medtech, Leröy, Tobin och Indus. Det är nära in till centrala Kungälv och goda kommunikationer med buss. Det är även ett perfekt läge för de som jobbar på ett större geografiskt område, då E6an går förbi precis utanför. Ny avfart vid Kareby planeras och kommer göra det ännu enklare att ta sig in och ut ur området.

Arntorpsgatan 20

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor