Lindhagensgatan 112

Västra Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 295 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Välkomna till Lindhagensgatan 112!

På entréplan finner du ett välkomnande konferensplan om ca 3000 kvm som präglas av ljus och rymd och på översta plan en stor takterrass med utsikt över Stockholm!

Fastigheten består av flera våningar med en öppen planlösning som ger stora möjligheter för anpassning efter företagens önskemål när det kommer till inredning och arbetsplatssättning. På varje våningsplan finns även gott om mötesrum, lounges och andra gemensamma ytor för de anställda att använda och njuta av.

Tack vare den strategiska platsen i stadsdelen Kungsholmen ligger fastigheten på ett av Stockholms mest spännande och expansiva områden, med en hög koncentration av andra företag och utmärkta förbindelser till kollektivtrafik såsom tunnelbana, buss och pendeltåg. Det finns dessutom goda förbindelser på gång- och cykelvägar som erbjuder en grön och hälsosam kommunikationsväg till och från kontoret.

Överlag, erbjuder den här fastigheten en utmärkt möjlighet att skapa en effektiv och inspirerande arbetsplats som kan uppfylla behoven hos företag av alla storlekar och verksamhetsområden.

I fastigheten finns ett stort parkeringshus, omklädningsrum, cykelrum och stora lastbryggor. Huset är LEED platinum klassat och material och produkter har präglats av miljömedvetenhet.

Ytor

  • Total yta:

    3295 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltläge
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Välmågan 8

Byggår:

2014

Planlösning:

Öppen planlösning kombinerat med mötesrum i varierande storlek!

Teknisk information

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Hornsbergs strand finns bara någon minuts promenad bort.

Företag i närheten:

Martin & Servera, Nordea, Sinch, Byggmax.

Närservice:

Lindhagen Galleria har ett rikt utbud av all tänkbar service såsom resturanger, ICA Maxi och Systembolaget.

Kommunikationer

I området finns det goda kommunikationsmöjligheter, vare sig du kommer med bil, kommunalt eller på cykel. Essingeleden går rakt igenom området och gott om parkeringsplatser finns i fastigheten. Både gröna och blå tunnelbanelinjerna passerar och fastigheten ligger mittemellan tunnelbanestationerna Kristineberg och Stadshagen. Området har även gott om cykelvägar vilket gör det enkelt att cykla till och från jobbet och cykelparkering finns i fastigheten.
Lindhagensgatan 112