Östergatan 29

Centrum , Hässleholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

88 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till denna charmiga lokal belägen på Östergatan 29 i hjärtat av Hässleholm centrum. Med sin yta på 88 kvadratmeter och läge på våning 1 är denna lokal perfekt för dig som vill etablera ditt företag i en central och attraktiv miljö.

Lokalen erbjuder en layout som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Med sina breda fönster får du en ljus och inbjudande atmosfär som passar perfekt för både butik, kontor eller annan verksamhet. Här finns möjlighet till skyltfönster mot gatan, vilket ger dig god synlighet och bra exponering för ditt varumärke.

Östergatan är en av Hässleholms mest populära och trafikerade gator, vilket ger dig närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker. Dessutom finns här gott om parkeringsmöjligheter i området, vilket gör det lätt för såväl kunder som personal att ta sig hit.

Med sitt centrala läge och flexibla möjligheter är denna lokal det perfekta valet för dig som vill skapa en framgångsrik verksamhet i Hässleholm centrum. Här får du möjlighet att vara en del av stadens puls och dra nytta av den starka lokalhandeln.

Välkommen att ta kontakt för mer information och möjlighet att besöka denna unika lokal!

Johanna Åström
johanna.astrom@k-fastigheter.se

Ytor

  • Total yta:

    88 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Badaren 10

Byggår:

1959

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Östergatan 29