Västra Ringvägen 1

City , Västerås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

352 - 2 625 m²

Hyra

Tillträde

2025-05-15

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Bästa läge med utsikt över Mälaren, 4 min gångväg till buss och tågstation. Perfekt för pendlande personal.

Här är din chans att säkra en optimalt belägen och attraktiv lokal med fantastisk utsikt över Mälaren! Från den 15 maj 2025 kommer vi att kunna erbjuda inflyttningsklara ytor i höghusdelen på Västra Ringvägen 1.

Denna fastighet har den ultimata närheten till allmänna kommunikationer med bara 4 minuters gångavstånd till centralstationen, där både tåg och bussar trafikerar. Dessutom når du centrumkärnan på endast 4-5 minuters promenad.

Länsstyrelsen minskar sin yta och frigör hela 2 625 kvm fördelat över sju våningsplan. Varje plan är generöst tilltaget med 352 kvm och kan anpassas efter den nya hyresgästens önskemål. Dessutom erbjuder vi dubbla hissar till varje våningsplan för enkel och smidig tillgång.

Parkeringsmöjligheterna är utmärkta med plats för cirka 125 fordon. Behöver du extra förvaringsutrymme finns möjlighet att hyra förråd i källaren.

Och det blir ännu bättre! Under hösten 2024 kommer en helt ny markmiljö framför huvudentrén att skapas, vilket kommer att ge fastigheten en modern, varm och välkomnande atmosfär. 

Denna flexibla fastighet är idealisk för kontor, vårdinrättningar och vuxenutbildning. Missa inte chansen att säkra din plats i denna attraktiva och välskötta fastighet med bästa läge i Västerås!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 352 2 625

Ytbeskrivning

Länsstyrelsen minskar sin yta och frigör hela 2 625 kvm fördelat över sju våningsplan. Varje plan är generöst tilltaget med 352 kvm och kan anpassas efter den nya hyresgästens önskemål. Dessutom erbjuder vi dubbla hissar till varje våningsplan för enkel och smidig tillgång. Parkeringsmöjligheterna är utmärkta med plats för cirka 125 fordon. Behöver du extra förvaringsutrymme finns möjlighet att hyra förråd i källaren. Och det blir ännu bättre! Under hösten 2024 kommer en helt ny markmiljö framför huvudentrén att skapas, vilket kommer att ge fastigheten en modern, varm och välkomnande atmosfär. Denna flexibla fastighet är idealisk för kontor, vårdinrättningar och vuxenutbildning. Missa inte chansen att säkra din plats i denna attraktiva och välskötta fastighet med bästa läge i Västerås!

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

2025-05-15. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Slottsträdgården 2

Byggår:

1961

Våningsplan:

7 av 7

Planlösning:

Flexibla lokalytor från 352 kvm till 2 625 kvm i 7 våningsplan.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i ett av Västerås mest attraktiva bostadsområden och ligger centralt i staden med gamla länsfängelset intill sig, fängelset öppnade 1857. Söder om fastigheten ligger Löga strand som ger fastigheten en fantastisk utsikt över Mälaren, där återfinns även Mälarens promenadstråk som lockar många åskådare. Slottsträdgården 2 är omgiven av grönska som omfamnar fastigheten, norr om fastigheten ligger Västerås slott och slottsparken.

Företag i närheten:

Länsstyrelsen

Parkeringsmöjligheter/garage:

100 st parkeringsplatser inom fastigheten

Närservice:

Med närhet till allt nås restauranger, gallerior, livsmedelsbutiker, kollektivtrafik och utmärkbara utsikter över Mälaren med gångavstånd.

Skyltläge:

Bästa skyltläge alldeles vid Cityringen.

Kommunikationer

Det är lätt att tas sig runt i Västerås via kollektivtrafik, några minuter ifrån fastigheten ligger Västerås Centralstation där avgångar med buss och tåg erbjuds. För bilresenärer är närmsta påfart till E18 belägen endast inom 2,0 kilometer från fastigheten och Västerås flygplats kan nås inom tio minuter. Trots fastighetens centrala läge finns goda möjligheter till bilparkering vid fastigheten.
Västra Ringvägen 1