Björksgatan 11

Väster , Eskilstuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

288 m²

Hyra

Tillträde

2024-08-01

Beskrivning

  • Lager & logistik

Centralt lager med lastkaj och parkeringar precis utanför dörren.

Centralt lager på Björksgatan med egen lastkaj, egen tillfart till lastkajen och ett flertal parkeringar i direkt anslutning.

Lastkajen är cirka 28 kvadratmeter (9 x 3 meter) och har en lastkajshöjd om cirka 1,1 meter. Lastkajen är försedd med en lastbrygga som går att vinkla (dock ej sänka).

Port från lastkaj om cirka 1,9 x 2,1 meter leder till förrum/mottagningsyta (kallager) om cirka 27 kvadratmeter. Slagdörr från förrum/mottagningsyta om cirka 1,3 x 2 meter leder till vidare till uppvärmt lager. 

Det uppvärmda lagret utgörs av stor öppen yta om cirka 176 kvadratmeter, anslutande rum om cirka 47, 30 och 23 kvadratmeter samt WC med förrum.Takhöjd om cirka 3,22 meter i samtliga ytor. 

Fastigheten har inkommande högspänning vilket möjliggör höga avsäkringar för lokalen.

Övrig information

Övrigt:

Lokalen används som frukt- och grönsakslager och är utrustad med kylar och frysar som befintlig hyresgäst eventuellt kan efterlämna för det fall det är av intresse. Frys/kyl 4,3 x 4 meter med takhöjd om cirka 2,76 meter, kyl om cirka 6 x 4,9 meter med takhöjd om cirka 2,6 meter, kyl/frys om cirka 3,37 x 1,96 meter med takhöjd om cirka 1,98 meter.

Ytor

  • Total yta:

    288 m2

Ytbeskrivning

Betonggolv, flertalet olika ytskikt för väggar. Rummen är bortsett från el och radiatorer öppna och fria från installationer, den stora öppna ytan har pelarrad om tre pelare med avstånd (CC) cirka 3,9 meter.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

2024-08-01. Eller enligt ö.k.

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Verkstaden 9

Byggår:

1965

Renoveringsår:

2006

Antal rum:

5

Planlösning:

Port från lastkaj om cirka 1,9 x 2,1 meter leder till förrum/mottagningsyta (kallager) om cirka 27 kvadratmeter. Slagdörr från förrum/mottagningsyta om cirka 1,3 x 2 meter leder till vidare till uppvärmt lager.  Det uppvärmda lagret utgörs av stor öppen yta om cirka 176 kvadratmeter, anslutande rum om cirka 47, 30 och 23 kvadratmeter samt WC med förrum. Takhöjd om cirka 3,22 meter i samtliga ytor.  Fastigheten har inkommande högspänning vilket möjliggör höga avsäkringar för lokalen.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Lastkaj med lasthöjd om cirka 1,1 meter. Portar till förrum/mottagningsyta om cirka 1,9 x 2,1 meter, portar till varmlager om cirka 1,3 x 2 meter.

Omgivning

Omgivning/natur:

Cirka 400 meter till promenadstråk längst Eskilstuna ån (och Munktell området), cirka 500 meter till Rothoffsparken, cirka 500 meter till Rinmansparken.

Företag i närheten:

Rexel, City Mail, Lokala Tjänster, MC-verkstan, Central-Glas m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter vid sidan av egen lastkaj, cirka 5-10 parkeringsplatser kan erbjudas till lokalen.

Närservice:

Gångavstånd om cirka 750 meter till stadskärnan, inom cirka 200 meter från lokalen finns flertalet gym, restauranger, apotek, dagligvaruhandel och flertalet yrkesgrossister (restaurang, el, lås och larm, färg m.m.).

Skyltläge:

Skyltning mot Björksgatan som är en tvärgatan mellan Kungsgatan och Gredbyvägen. Bra synlighet mot vägen som har cirka 900 dagliga passager.

Vägbeskrivning:

Björksgatan är belägen mellan Kungsgatan och Gredbyvägen.

Kommunikationer

Gångavstånd till stadskärnan (750 m), gångavstånd till Centralstation (900 meter). Busstation cirka 150 meter från lokalen.
Björksgatan 11