Bispmotalagatan 10

Centrum , Motala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

700 - 1 400 m²

Hyra

Kontakta oss för mer information.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Restaurang & café
  • Övrigt

Strategiskt belägen lokal i centrala Motala, vid torget och nära sjön Vättern. Anpassningsbar yta på 1400m² för olika verksamheter.

Letar du efter möjligheten att placera din verksamhet på en plats som inte bara fångar uppmärksamheten hos förbipasserande utan också erbjuder en strategiskt viktig position i stadens centrum? Nu är din chans!

Vi är stolta över att erbjuda en lokal om cirka 1400m² med ett av de bästa skyltlägena i centrala Motala. Med en unik närhet till stadens puls och en naturskön omgivning vid sjön Vättern är denna fastighet en optimal plats för att dra till sig både lokalinvånare och turister.

Men det bästa är ännu inte sagt! Lokalen är helt anpassningsbar för din verksamhet. Oavsett om du behöver hela ytan för en stor butik, ett showroom eller kontorsutrymmen, eller om du föredrar att dela av lokalen för flera ändamål, så är möjligheterna oändliga.

Ta chansen att placera ditt företag och er verksamhet på denna centrala adress, och skapa en lokal att verkligen trivas i. 

Varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Övrig information

Övrigt:

Observera att lokalens storlek på 1400m² kan anpassas eller delas efter behov. Behöver ni ännu större, eller rentav vill kombinera med andra special önskemål? Denna lokal har en trappa ner direkt tillgång till det gamla bankvalvet, möjligheterna är många!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 700 1 400

Ytbeskrivning

Flertalet privata kontorsrum längst gaveln mot Repslagaregatan samt långsidan ner mot Sjögatan och Vättern. Lunchrum, kök och wc-avdelning. Resterande del av lokalen är öppen med stora skyltfönster mot Bismotalagatan.

Bekvämligheter

Cykelrum
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Efter överenskommelse

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta oss för mer information.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bagaren 4

Byggår:

1972

Planlösning:

Flertalet privata kontorsrum längst gaveln mot Repslagaregatan samt långsidan ner mot Sjögatan med utsikt mot Vättern. Lunchrum, kök och wc-avdelning. Resterande del av lokalen är öppen med stora skyltfönster mot Bismotalagatan. Lokalen är anpassningsbar.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Två stycken entréer. Via Bismotalagatan finns en entré via dubbeldörrar. Via Repslagaregatan kan du enkelt dra in pall eller liknande via dörrarna.

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen med närhet till grönområden och promenadvägar vid sjön Vättern, vilket ger en avkopplande atmosfär och möjlighet till pauser i naturen. Upptäck fördelarna med att vara omgiven av allt du behöver för en bekväm och effektiv arbetsdag.

Företag i närheten:

Köpcentrum, restauranger, hotell, systemboaget, apotek, tandläkare, bibliotek mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Denna plats erbjuder inte bara ett utmärkt skyltläge mot stadens torg, utan också gott om parkeringsmöjligheter för både besökare och personal. Med närliggande parkeringsplatser är det bekvämt att ta sig hit med bil och säkerställa en smidig parkering. Dessutom inkluderar fastigheten ett parkeringsgarage där du har möjlighet att hyra en privat parkeringsplats.

Närservice:

Inom gångavstånd hittar du ett brett urval av restauranger, caféer och butiker som passar alla smaker och behov. För dem som behöver utföra ärenden finns även banker, apotek och andra nödvändiga tjänster till hands.

Skyltläge:

Beläget vid Bismotalagatan i Motala erbjuder denna plats en oslagbar exponering för din affärsverksamhet. Med enastående synlighet och närhet till stadens centrum blir din skylt en magnet för förbipasserande och potentiella kunder.

Vägbeskrivning:

Fastigheten ligger belägen vid torget i Motala centrum och har utsikt ner mot Vättern. Fastigheten har följande adresser: Bispmotalagatan 9 A-C, Sjögatan 6 och Repslagaregatan 5.

Kommunikationer

Med närhet till kollektivtrafik och vägnät är det lätt att nå och lämna platsen oavsett vilken riktning du kommer ifrån. Busshållplatser finns inom bekvämt gångavstånd, vilket ger enkel tillgång för både personal och kunder. Dessutom finns det goda parkeringsmöjligheter i närheten för dem som väljer att ta bilen. Oavsett vilket transportsätt du föredrar, är denna plats optimalt belägen för smidig och effektiv rörlighet.
Bispmotalagatan 10