Vaksla-Eke, Hus D2

Vaksala-eke , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

783 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nya moderna lokaler som anpassas efter era behov

I hus D2 (lokal 3 och 4) (Se situationsplan) erbjuder vi 430–738 kvm nya moderna lokaler i ett sammanhängande plan med 3,4 meter i takhöjd. Lokalen lämpar sig för såväl lager/verkstad/produktion som kontor och personalytor. I direktanslutning till lokalen finns parkeringsplatser och laddstationer för elbilar finns i området.

I de moderna lokalerna har vi golvbrunn med påkopplad gemensam oljeavskiljare. Internet fiber är indraget i lokalen och det finns laddstationer för elbilar i området. Byggnaden miljöcertifierad 2023 enligt Miljöbyggnad iDrift, 100% förnyelsebar energi.

Ytor

  • Total yta:

    783 m2

Ytbeskrivning

I hus D2 (lokal 3 och 4) erbjuder vi 430–783 kvm nya moderna lokaler i ett sammanhängande plan med 3,4 meter i takhöjd. Lokalen lämpar sig för såväl lager/verkstad/produktion som kontor och personalytor. I direktanslutning till lokalen finns parkeringsplatser och laddstationer för elbilar finns i området.

Bekvämligheter

Kök/pentry
Kundparkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vaksla-Eke hus D2

Byggår:

2022

Våningsplan:

1

Planlösning:

430–783 kvm nya moderna lokaler i ett sammanhängande plan med 3,4 meter i takhöjd.

Teknisk information

Uppvärmning:

bergvärme för samtliga ytor

Ventilation:

FTX ventilation med komfortkyla

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Vaksala-Eke är ett väletablerat företagsområde med mångsidiga verksamheter på plats. Mellan 2011 och 2020 utvecklades området med tio nya moderna byggnader och markupplag finns intill till lokaler om behov finns. I området finns grönområden och möjligheter att sitta utomhus när vädret tillåter samt solceller, ett litet vindkraftverk som bidrar till elförsörjningen i området.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området finns gott om parkeringsplatser och laddplatser finns tillgängliga vid behov.

Kommunikationer

Vaksala-Eke är ett nytt, modernt lättindustriområde nordväst om Uppsala centrum. Området har mycket goda kommunikationer md nära anslutning till E4:an och väg 288, ett flertal busslinjer (linje 116,118,805,811,886) som stannar direkt utanför området och ca 10 minuter med bil från centrum.
Vaksla-Eke, Hus D2