Vaksla Eke, Hus D2

Vaksala-Eke , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

286 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nya moderna lokaler som anpassas efter era behov

I hus D2 (lokal1) (se situationsplan) erbjuder vi 286 kvm nya moderna lokaler  med 3,4 m i takhöjd som lämpar sig för såväl lager/verkstad/produktion som kontor och personalytor.

I de moderna lokalerna har golvbrunn med påkopplad gemensam oljeavskiljare. Internet fiber är indraget i lokalen och det finns laddstationer för elbilar i området. Byggnaden miljöcertifierad 2023 enligt Miljöbyggnad iDrift, 100% förnyelsebar energi.

Ytor

  • Total yta:

    286 m2

Ytbeskrivning

I hus D2 (lokal 1) erbjuder vi 286 kvm nya moderna lokaler med 3,4 m i takhöjd som lämpar sig för såväl lager/verkstad/produktion som kontor och personalytor.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Kök/pentry
Kundparkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vaksla-eke 3:2

Byggår:

2022

Våningsplan:

1

Planlösning:

286 kvm nya moderna lokaler med 3,4 m i takhöjd.

Teknisk information

Uppvärmning:

bergvärme för samtliga yto

Ventilation:

FTX

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Vaksala-Eke är ett väletablerat företagsområde med mångsidiga verksamheter på plats. Mellan 2011 och 2020 utvecklades området med tio nya moderna byggnader och markupplag finns intill till lokaler om behov finns. Grönområden och möjligheter att sitta utomhus när vädret tillåter finns på flera ställen på området samt solceller, ett litet vindkraftverk som bidrar till elförsörjningen i området.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området finns gott om parkeringsplatser och tillgågn till laddplatser.

Vägbeskrivning:

Ca 10 minuters bilväg från Uppsala centrum. Kör norrut på E4 och ta av mot väg 288. Vaksala Eke företagsområde är väl synligt från såväl E4 som väg 288. Alternativ väg är att köra mot Vaksalagatan ut mot väg 288. Med buss tar du dig enkelt till Vaksala Eke med flertalet busslinjer.

Kommunikationer

Vaksala-Eke är ett nytt, modernt lättindustriområde nordväst om Uppsala centrum. Området har mycket goda kommunikationer md nära anslutning till E4:an och väg 288, ett flertal busslinjer (linje 116,118,805,811,886) som stannar direkt utanför området och ca 10 minuter med bil från centrum.
Vaksla Eke, Hus D2