Nygatan 40

GÄVLE
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

131 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Lokal i Centrala Gävle - Nygatan 40

Lokal i Centrala Gävle Välkommen till en mångsidig hyreslokal i en av Gävles vackraste byggnader på Nygatan 40 i centrala Gävle! Denna lokal är perfekt anpassad för en mängd olika verksamheter och erbjuder en unik möjlighet att etablera sig i hjärtat av staden. De stora fönsterpartierna tillsammans med hörnläget ger optimala skyltmöjligheter och ett härligt flöde av ljus. Med gångavstånd till centralstationen och bra kommunikationsmöjligheter är det lätt att nå och att göra affärer här.

Ytor

  • Total yta:

    131 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

I ett attraktivt och växande område ligger denna fastighet från 1900-talet. Gävle har ett mycket stort utbud av kultur, natur, shopping och puls. Den fina stadsparken Boulognersskogen, som är en av landets största stadsparker finns i centrala Gävle, där kan du bara strosa runt, ha picknick i det gröna, spela bangolf, lyssna på uppträdande och mycket mera. Många trevliga badställen i både hav och å finns inom cykelavstånd. Friluftsområdet Hemlingby erbjuder skidåkning både utför och på längden, samt elljusspår. Gävle erbjuder även Gunder Hägg arena med friidrott, Gavlevallen med fotboll, Gävle Travet samt Monitor ERP Arena med ishockey, denna Arena erbjuder även andra olika evenemang och uppträdanden. Furuviksparken är belägen strax utanför Gävle med dess djurpark och nöjesfält.

Närservice:

I Gävle Centrum finns mer än 200 butiker samt 70 restauranger och caféer. Här finns stora affärsgallerior såsom Flanör och Gallerian Nian vid Stortorget. Här finns även det K-märkta och charmiga Berggrenska Gården med sina butiker. Dessutom finns flera trevliga småbutiker på Söder och längs Drottninggatan. På Stortorget finns torghandlare som säljer allt från blommor till fisk från de lokala fiskarna från Bönan.

Kommunikationer

Fina gång- och cykelvägar och bra bussförbindelser. Buss och tågstation precis utanför fastigheten
Nygatan 40

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder