Liljeholmstorget 7

Liljeholmstorgets Galleria , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

354 m²

Pris

Kontakta annonsören

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Kontorslokal i bra pendlingsläge. Lokalen finns i Vårdhuset på Liljeholmstorget 7. Passar både för traditionellt kontor eller lättare vårdverksamhet.

Kontorslokal i mycket bra läge i Vårdhuset på Liljeholmstorget 7. Vårdhuset på Liljehomstorget 7 ligger i direkt anslutning till Liljeholmstorget Galleria. Entré till vårdhuset hittar ni från torget samt från plan 2 i gallerian (bredvid Lindex). I huset ryms bland annat vårdcentral, barn- och ungdomsmedicinsk mottagning samt olika typer av specialistvård. Till dessa hör medicinsk röntgen, arbetsterapi och sjukgymnastik.

Lokalen ligger på våning 2. Det finns anpassningsmöjligeheter för ny hyresgäst.

Övrig information

Övrigt:

Citycon planerar att i framtiden stärka Liljeholmstorgets roll som inspirerande stadskärna genom en överdäckning av spårområdet och bygga nya kontor, bostäder, hotell, restauranger service, hälsa och kultur på toppen av detta.

Ytor

  • Total yta:

    354 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Cykelrum
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Gym
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Kontakta annonsören

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Prisinformation:

Kontakta annonsören

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Hyresdeposition:

Kontakta annonsören

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stubinen 4

Våningsplan:

3 av 6

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Gallerian har en direkt anslutning till en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik där 2 tunnelbanelinjer, 21 busslinjer och tvärbana möts.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Runt Liljeholmstorget Galleria och vårdhuset finns sjön Trekanten. Man kan ta en härlig promenad runt Hälsans stig (1.75 km) runt sjön. I närheten finner ma även Trekantsparken och utegym.

Företag i närheten:

Vårdhuset har direkt anslutning till Liljeholmstorget Galleria.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns ett garage för 900 bilar, där man parkerar enkelt och smidigt med en direktingång till gallerian.

Närservice:

Vårdhuset har entré till gallerian där det finns mataffär, restaurang och servicebutiker

Vägbeskrivning:

Gallerian har en direkt anslutning till en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik där 2 tunnelbanelinjer, 21 busslinjer och tvärbana möts.

Kommunikationer

Vårdhuset och Liljeholmstorget Galleria ligger i en knutpunkt där tunnelbana, buss och tvärbanan möts.
Liljeholmstorget 7