Amiralsgatan 20

MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

75 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Kontorslokal på fjärde våningen med hiss

Ljust kontor i kontorshotell på fjärde våningen om 75 kvm. Ytan fördelas på tre rum i fil, med utsikt över Amiralsgatan och Bergsgatan. Pentry och WC delas med resterande hyresgäster i korridoren. Välkommen att kontakta oss för mer information samt för visning av lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    75 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4 av 6

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Det centrala läget gör att du har många valmöjligheter nära dig. I området finns såväl kommersiella fastigheter som bostadsfastigheter. På några minuters promenadavstånd tar du dig enkelt till Malmös centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns inga parkeringsplatser som tillhör fastigheten, däremot finns det allmän parkering på gatorna runt om fastigheten och möjlighet till garageplats i Citygaraget på Djäknegatan.

Närservice:

Nära till Triangelns köpcentrum och Bergsgatans utbud av lunchrestauranger.

Kommunikationer

På 600 meters avstånd ligger Citytunnelstationen Triangeln, resan till och från Malmö Central tar mellan 2-3 minuter och Kastrup nås på 15 minuter.
Amiralsgatan 20

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder