Postgatan 14A

HYLLINGE
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

81 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Förrådslokal med egen ingång

På Postgatan 14 A ligger denna flexibla förrådslokal i källarplan. Egen ingång från gaveln på byggnaden och WC i lokalen. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Ytor

  • Total yta:

    81 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Den lugna, grönskande orten Hyllinge ligger mitt på slätten i det öppna odlingslandskapet sydväst om Åstorp och Vege å. Service- och handelsutbudet är stort, samtidigt som Helsingborgs kulturutbud är nära.

Närservice:

ICA Maxi finns i närheten samt Bauhaus, Jula, Dollarstore, Max hamburgerkedja, bensinstation och kiosk.

Kommunikationer

Kommunikationer till både Helsingborg och kommunens centralort Åstorp är goda tack vare närheten till E4:an och bra bussförbindelser. Med bil tar det ca 4 min till E4:an, ca10 min till E6:an och Väla köpcentrum, IKEA mm, ca 12 min till Åstorps station, ca 8 min bilväg till Bjuv station och ca 20 min till både Helsingborgs samt Ängelholms Central station.
Postgatan 14A

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder