Verkstadsgatan 3

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

854 m²

Hyra

Tillträde

Enligt övernskommelse

Beskrivning

  • Kontor

854 kvm kontorslokal med egen ingång centralt i Boländerna

På Verkstadsgatan 3 i Boländerna finns 854 kvm kontorslokaler i två plan med egen ingång som kan anpassas efter era behov och önskemål. Idag består ytan av cellkontor men kan lätt omvandlas till ett öppet landskap.

Sedan 2021 utvecklar Areim Slakthusområdet (Danmarksgatan 26 och Verkstadsgatan 8) i Boländerna och Verkstadsgatan 3 angränsar till Slakthusområdet. Här byggs ny moderna lokaler med förutsättningar för verksamheter inom bland annat Life science och Tech bolag. Här planeras också för nya grönområden, restauranger och gym. Området ligger i direkt anslutning till en större handelsplats med många butiker och IKEA. 

Ytor

  • Total yta:

    854 m2

Ytbeskrivning

854 kvm kontorslokaler i två plan med egen ingång som kan anpassas efter era behov och önskemål. Idag består ytan av cellkontor men kan lätt omvandlas till ett öppet landskap.

Bekvämligheter

Kök/pentry
Kundparkering
Parkering
Restaurang

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt övernskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Boländerna 27:4

Byggår:

1967

Renoveringsår:

2007

Våningsplan:

3

Planlösning:

854 kvm kontorslokaler i två plan med egen ingång som kan anpassas efter era behov och önskemål.

Omgivning

Omgivning/natur:

Hela området omgärdas av cykelvägar och en cykelverkstad kommer att öppnas för våra hyresgäster. Vår ambition är att göra området så hållbart som möjligt och vi återbrukar material när vi bygger nytt och bygger om och vi kommer att placera solceller där det är möjligt för att använda förnybar el i så stor utsträckning som möjligt. Huset på Verkstadsgatan 3 är certifierad Miljöbyggand Silver.

Företag i närheten:

Området ligger i direkt anslutning till en större handelsplats med många butiker och IKEA.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten

Närservice:

Här planeras för nya grönområden, restauranger och gym i Slakthusområdet. Området ligger dessutomi direkt anslutning till en större handelsplats med många butiker och IKEA.

Vägbeskrivning:

Verkstadsgatan 3 ligger bara några minuters bilväg från Uppsala Centrum. Ett flertal busslinjer tar dig också enkelt till området.

Kommunikationer

Slakthusområdet har utmärkta kommunikationsmöjligheter med många busslinjer till området, bara några minuter från Uppsala centrum med bil och närhet till E4.
Verkstadsgatan 3