Verkstadsgatan 8

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 500 m²

Hyra

Tillträde

Enligt övernskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nybyggda moderna kontorslokaler i Slakhusområdet - här sätter endast fantasin begränsningar

I våra helt nybyggda hus 1 på Verkstadsgatan 8 i Slakthusområdet (se situationsplan) finns 300 – 1 500 kvm kontorslokaler med invändning takhöjd på 7 meter. Här är det bara fantasin som sätter begränsningar för vad ni kan göra. Lokalerna har fjärrvärme, FTX ventilation och fjärrkyla och vi anpassar era nya kontorslokaler efter era behov.

Övrig information

Övrigt:

Sedan 2021 utvecklar Areim Slakthusområdet (Danmarksgatan 26 och Verkstadsgatan 8) i Boländerna. Här byggs ny moderna lokaler med förutsättningar för verksamheter inom bland annat Life science och Tech bolag. Här planeras också för nya grönområden, restauranger och gym. Området ligger i direkt anslutning till en större handelsplats med många butiker och IKEA. Vår ambition är att göra området så hållbart som möjligt och vi återbrukar material när vi bygger nytt och bygger om och vi kommer att placera solceller där det är möjligt för att använda förnybar el i så stor utsträckning som möjligt. Fastigheten har trästommar och alla nybyggda fastigheter i Slakthusområdet är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver.

Ytor

  • Total yta:

    1500 m2

Ytbeskrivning

I våra helt nybyggda hus på Verkstadsgatan 8 i Slakthusområdet finns 300 – 1 500 kvm kontorslokaler med invändning takhöjd på 7 meter. I bifogad planritning visas exewmpel på kontor och produktion i två plan.

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kundparkering
Restaurang

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt övernskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Boländerna 20:1, Hus1

Byggår:

2023

Våningsplan:

2

Planlösning:

I våra helt nybyggda hus på Verkstadsgatan 8, Hus 1, i Slakthusområdet finns 300 – 1 500 kvm kontorslokaler med invändning takhöjd på 7 meter. Här är det bara fantasin som sätter begränsningar för vad ni kan göra.

Energiklass:

B

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme och fjärrkyla

Ventilation:

FTX

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Här planeras också för nya grönområden, restauranger och gym. Vår ambition är att göra området så hållbart som möjligt och vi återbrukar material när vi bygger nytt och bygger om och vi kommer att placera solceller där det är möjligt för att använda förnybar el i så stor utsträckning som möjligt.

Företag i närheten:

Området ligger i direkt anslutning till en större handelsplats med många butiker och IKEA.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Området har gott om parkeringsplatser och flertalet laddstationer för bilar kommer att installeras.

Närservice:

Området ligger i direkt anslutning till en större handelsplats med många butiker och IKEA. I grannfastigheten på Verkstadsgatan 8 öppnar under våren 2024 en ny och modern restaurang.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge mot Verkstadsgatan

Vägbeskrivning:

Slakthusområdet (Danmarksgatan 26 och Verkstadsgatan 8) ligger bara några minuters bilväg från Uppsala Centrum. Ett flertal busslinjer tar dig också enkelt till området.

Kommunikationer

Slakthusområdet har utmärkta kommunikationsmöjligheter med många busslinjer till området, bara några minuter från Uppsala centrum med bil och närhet till E4. Hela området omgärdas av cykelvägar och en cykelverkstad kommer att öppnas för våra hyresgäster
Verkstadsgatan 8