Danmarksgatan 26

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 848 m²

Hyra

Tillträde

3-4 månader efter avtal

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Del i eller eget hus för er verksamhet i nybyggda lokaler i Slakthusområdet

I Hus 2 i nya Slakthusområdet (se situationsplan) finns 3 848 kvm nyproducerade lokaler med öppen planlösning där vi kan anpassa utformningen av lokaler efter era behov i botten våningen och erbjuda standardlösningar för kontor på plan 2. Lokalen har porter med 4 m i frihöjd, fjärrvärme, FTX ventilation, fjärrkyla och oljeavskiljare.

Sedan 2021 utvecklar Areim Slakthusområdet (Danmarksgatan 26 och Verkstadsgatan 8) i Boländerna. Här byggs ny moderna lokaler med förutsättningar för verksamheter inom bland annat Life science och Tech bolag. Här planeras också för nya grönområden, restauranger och gym. Området ligger i direkt anslutning till en större handelsplats med många butiker och IKEA. 

Övrig information

Övrigt:

Hela området omgärdas av cykelvägar och en cykelverkstad kommer att öppnas för våra hyresgäster och flertalet laddstationer för bilar kommer att installeras. Vår ambition är att göra området så hållbart som möjligt och vi återbrukar material när vi bygger nytt och bygger om och vi kommer att placera solceller där det är möjligt för att använda förnybar el i så stor utsträckning som möjligt. Alla nybyggda fastigheter i Slakthusområdet är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver.

Ytor

  • Total yta:

    3848 m2

Ytbeskrivning

3 848 kvm nyproducerade lokaler med öppen planlösning där vi kan anpassa utformningen av lokaler efter era behov i botten våningen och erbjuda standardlösningar för kontor på plan 2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Restaurang
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

3-4 månader efter avtal

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Boländerna 19:1, Hus 2

Byggår:

2023

Planlösning:

I Hus 2 i nya Slakthusområdet (se situationsplan) finns 3 848 kvm nyproducerade lokaler med öppen planlösning där vi kan anpassa utformningen av lokaler efter era behov i botten våningen och erbjuda standardlösningar för kontor på plan 2.

Energiklass:

B

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärm och fjärrkyla

Ventilation:

FTX

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Hela området omgärdas av cykelvägar och en cykelverkstad kommer att öppnas för våra hyresgäster. Vår ambition är att göra området så hållbart som möjligt och vi återbrukar material när vi bygger nytt och bygger om och vi kommer att placera solceller där det är möjligt för att använda förnybar el i så stor utsträckning som möjligt. Alla nybyggda fastigheter i Slakthusområdet är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver.

Företag i närheten:

Området ligger i direkt anslutning till en större handelsplats med många butiker och IKEA.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I området finns ett stort antal parkeringsplatser och flertalet laddstationer för bilar kommer att installeras.

Närservice:

Området ligger i direkt anslutning till en större handelsplats med många butiker och IKEA. I Slakthusområdet, på Verkstadsgatan 8, öppnar en modern lunchrestaurang våren 2024.

Vägbeskrivning:

Slakhusområdet (Danmarksgatan 26 och Verkstadsgatan 8) ligger bar några minuters bilväg från Uppsala Centrum. Ett flertal busslinjer tar dig också enkelt till området.

Kommunikationer

Slakthusområdet har utmärkta kommunikationsmöjligheter med många busslinjer till området, bara några minuter från Uppsala centrum med bil och närhet till E4.
Danmarksgatan 26