Truckvägen 16

Upplands Väsby , UPPLANDS VÄSBY
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

519 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Kombinerad lager och kontorslokal med snabb access till E4an

Välkommen till Truckvägen 16 och 519 kvm kombinerad lager- och kontorslokal. Lagerdelen är drygt 200 kvm och har en port på ca 2,5mx3m. Kontorsytan om ca 320 kvm är utrustad med en stor trevlig gemensamhetsyta och med omklädningsrum och bastu. Utanför lokalen finns en inhägnad gård om ca 300 kvm. Parkeringsplatser intill lokalen är möjligt att förhyra. På grannfastigheten erbjuder vi även möjlighet att ladda elbilar i samarbete med InCharge Kontakta oss för visning eller mer information!

Övrig information

Övrigt:

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Ytor

  • Total yta:

    519 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Upplands Väsby ligger 2,5 mil norr om Stockholm. Området utmärks av en trevlig företagsmiljö i anslutning till både service och grönområden. Här arbetar du nära Väsby Centrum med butiker, lunchrestauranger och service. Upplands Väsby har hela tre naturreservat och ligger dessutom nära Mälarens stränder med badplatser och fina strövområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser intill lokalen är möjligt att förhyra. Här erbjuder vi även möjlighet att ladda elbilar i samarbete med InCharge, dessa platser är fria att använda i mån av plats.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen med E4an som granne vilket gör att man snabbt kommer ut på vägen mot Stockholm C 25 min, Uppsala C 30 min eller Arlanda 15 min. Från Truckvägen går bussar kontinuerligt som tar dig till pendeltåget i Upplands Väsby och Arninge C. Flygbussen stannar på andra sidan E4an.
Truckvägen 16

Om Corem

Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella lokaler samlade i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtorter. Vi har ett brett kunderbjudande och fokus på långsiktigt hållbart ägande, förvaltning, förädling och stadsutveckling. Beståndet är väl samlat geografiskt, med lokalt baserad förvaltning i egen regi. För oss handlar det om närhet och engagemang, som med allt annat.

Fler annonser från Corem