Hansellisgatan 10

Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

290 m²

Hyra

1 200 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Försäljning, utställning eller lager med tillhörande kontor i Fyrislund!

Här erbjuds en lokal om totalt 290 kvm med försäljning, utställning och lager med kontor och personalytor en trappa upp. Markplanet om 140 kvm består till största delen av len öppen yta och plan två om 150 kvm består av kotor och personalytor. Lokalen har ett perfekt läge i Fyrislund, ett område med försäljnings- och kontorsfastigheter samt industri. Här finns ett bra utbud av service med flera lunchrestauranger. Härifrån är det också mycket nära Boländerna med ett stort utbud av diverse service samt endast några minuter med bil till hela Gränbystadens utbud. E4:ans påfart ligger bara minuter bort och det finn bra bussförbindelser och fina gång- och cykelvägar.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 290 1 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1200

Utförande

Planlösning:

Lokal om totalt 290 kvm fördelad på två plan. Markplanet om 140 kvm har en öppen yta lämplig för försäljning, utställning eller lager. Här finns trappa upp till det övre planet om ca 150 kvm som har två kontorsrum och personalytor med lunchrum och WC samt ett förråd.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fyrislund är en stadsdel i östra Uppsala, till större delen ett industri- och butiksområde. Fyrislund ligger på östra sidan om södra delen av Tycho Hedéns väg genom Uppsala, och avgränsas av den stora rondellen vid E4:an mot Stockholm. I väster finns bland annat butiker och småindustrier, vid länsväg 282, ligger Fyrislunds brandstation och Viktoria övningsfält och konferenscenter Här finns tillgång till mycket god service med flera lunchrestauranger i området samt nära till både Årsta centrum, Gränbystaden och Boländerna som erbjuder ett generöst utbud av service.

Kommunikationer

Enkelt att ta sig med bil till alla de större vägarna runt Uppsala. Stadsbussar trafikerar området. Fina gång- och cykelvägar till Boländerna, Gränbystaden och Uppsala.
Hansellisgatan 10