Sidenvävargatan 17

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

79 - 107 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Toppmodern kontorsyta med ett högt läge i huset Magasin X intill Resecentrum i Uppsala.

Toppmodern kontorsyta med ett högt läge i huset Magasin X intill Resecentrum i Uppsala. Lokalen om 79-107 kvm har mycket smakfull färgsättning och stora fönster samt del i gemensamma ytor som konferensrum, samtalsrum och sociala ytor. I markplan finns tillgång till ytterligare konferensrum och ytor för tex workshops och nätverkande. Här finns också omklädningsrum, duschar, cykel-förråd samt en mycket trevlig lunchrestaurang /café. Detta är en perfekt plats för nätverkande och nya samarbeten i ett av Uppsalas mest miljövänliga hus i trä! Byggnaden har miljöcertifieras enligt LEED med den högsta klassningen, Platinum. Att arbeta i ett hus helt i trä har visat sig ha en positiv effekt på människans hälsa, både fysiskt och psykiskt Denna arbetsplats och miljö måste upplevas på plats, kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning. I hyran ingår del i dessa gemensamma ytor.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 79 107

Utförande

Planlösning:

Det är en öppen planlösning där ytan kan vara 79 eller 107 kvm beroende på vilket behov som finns. Det är en öppen planlösning med flera fönster längsena väggen. Här finns plats för 15 - 20 arbetsstationer. Det är genomgående mycket smakfullt inrett kontor med naturskön design med mycket trä vilket ge en lugn och skön känsla.

Omgivning

Företag i närheten:

Det centrala läget erbjuder ett generöst utbud av service både i resecentrum men också i hela centrums utbud av butiker, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Lokalen ligger intill Resecentrum med täta tåg- och bussavgångar. Här finns även gång och cykelvägar som tar dig både in till centrum men även ut till det yttre områdena kring Uppsala.
Sidenvävargatan 17