Bergkällavägen 27

Bredden , Sollentuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

428 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Kombinerad lager- och kontorslokal i mycket gott skick på attraktivt läge i väletablerade Bredden

Lager- och kontorsbyggnad med ledig kombilokal om totalt 428 kvm. Lokalen består av 253 kvm lager på markplan samt kontor om 175 kvm på plan ett. Lagerdelen bjuder på öppen planlösning med cirka tre meter i takhöjd och en markport för smidig in- och utlastning. I direkt anslutning till lagret finns faciliteter i form av omklädningsrum, dusch och WC. Kontorsdelen nås via trapphus med hiss består av en blandad planlösning med kontor i olika storlekar, konferensrum samt en stor gemensamhetsyta med kök/pentry. Det finns WC och RWC på kontorsplanet.

Byggnaden ligger med fri access utåt Bergkällavägen och det finns uppställningsyta i anslutning till lagerlokalen samt gott parkeringsplatser på fastigheten. 

Bredden (tidigare kallat InfraCity) är ett väletablerat företagsområde som är strategiskt beläget mellan Stockholm och Arlanda. E4:an nås på ett par minuter med bil, centrala Stockholm på cirka 25 min och Arlanda på cirka 15 minuter. Det här är en modern, flexibel och komplett företagpark med lättindustri, lager, handel och brett serviceutbud. 

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 175
Lager & logistik 253

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Revisorn 1

Byggår:

1986

Renoveringsår:

2022

Planlösning:

Se planritning bland bilder eller ladda ned PDF.

Teknisk information

Takhöjd:

3 m

Lokalen kan nås via:

Marport samt gemensamt trapphus med hiss

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Flera grönområden finns för exempelvis en lunchpromenad eller löptur. Det planeras för ett bostadsområde i närheten, vilket kommer att göra området ännu mer levande med service dygnet runt.

Företag i närheten:

Bauhaus, SATS, Tesla, Swedbank, Lambertsson, Cramo, Mekonomen

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkeringsplatser finns på fastigheten

Närservice:

Brett serviceutbud i form av köpcenter, restauranger, matbutiker, gym, företagshälsovård, tandläkare, apotek, butiker, hotell etc.

Skyltläge:

Det tillgängliga läget bredvid E4:an gör det inte bara lättåtkomligt, utan ger också en hög synlighet och ett fantastiskt skyltläge. Som företag är Bredden därför en utmärkt plats att etablera sig på.

Vägbeskrivning:

Nära anslutning till E4

Kommunikationer

Närsta hållplats "Bergkällavägen", bussar går regelbundet med anknytning till pendeltåg Rotebro, Kallhäll samt Upplands Väsby och till tunnelbanan Kista (blå linje). Med bil nås E4an inom ett par minuter, Stockholm C 25 min, Uppsala 35 min och Arlanda på ca 15 minuter.
Bergkällavägen 27