Slakthusområdet

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 000 m²

Hyra

Tillträde

12 månader efter avtal

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Restaurang & café

Nybyggda lokaler i Slakthusområdet i Boländerna

Sedan 2021 utvecklar Areim Slakthusområdet (Danmarksgatan 26 och Verkstadsgatan 8) i Boländerna. Här byggs ny moderna lokaler med förutsättningar för verksamheter inom bland annat Life science och Tech bolag.

Bygglov för nya lokaler om 4000 – 10 000 kvm finns med möjligheten till ett eget hus för er verksamhet.

Här planeras också för nya grönområden, restauranger och gym. Området ligger i direkt anslutning till en större handelsplats med många butiker och IKEA. 

Övrig information

Övrigt:

Hela området omgärdas av cykelvägar och en cykelverkstad kommer att öppnas för våra hyresgäster och flertalet laddstationer för bilar kommer att installeras.

Ytor

  • Total yta:

    10000 m2

Ytbeskrivning

Moderna, öppna och ljusa ytor som kan anpassas efter er verksamhet

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Lastport
Restaurang
Skyltläge

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

12 månader efter avtal

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Boländeran 19:1

Byggår:

2022

Planlösning:

Sedan 2021 utvecklar Areim Slakthusområdet (Danmarksgatan 26 och Verkstadsgatan 8) i Boländerna. Här byggs ny moderna lokaler med förutsättningar för verksamheter inom bland annat Life science och Tech bolag. Bygglov för nya lokaler om 4000 – 10 000 kvm finns med möjligheten till ett eget hus för er verksamhet.

Energiklass:

B

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme och fjärrkyla

Ventilation:

FTX

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Vår ambition är att göra området så hållbart som möjligt och vi återbrukar material när vi bygger nytt och bygger om och vi kommer att placera solceller där det är möjligt för att använda förnybar el i så stor utsträckning som möjligt. Alla nybyggda fastigheter i Slakthusområdet är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Området har gott om parkeringsplatser och tillgång till laddstationer.

Närservice:

Området ligger i direkt anslutning till en större handelsplats med många butiker och IKEA. I Slakthusområdet, på Verkstadsgatan 8, öppnar en modern lunchrestaurang våren 2024.

Skyltläge:

Mycket gott skyltläge längs med Verkstadsgatan i Boländerna

Vägbeskrivning:

Slakthusområdet (Danmarksgatan 26 och Verkstadsgatan 8) ligger bara några minuters bilväg från Uppsala Centrum. Ett flertal busslinjer tar dig också enkelt till området.

Kommunikationer

Slakthusområdet har utmärkta kommunikationsmöjligheter med många busslinjer till området, bara några minuter från Uppsala centrum med bil och närhet till E4.
Slakthusområdet