Vaksala Eke, Hus I

Vaksala Eke , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

288 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nya moderna lokaler som kan anpassas efter era behov

I hus I (se situationsplan) erbjuder vi 288 kvm nya moderna lokaler i två plan där plan 1 på 144 kvm, lämpar sig för lager/verkstad. På plan 2 har vi144 kvm med kontor/personalytor och konferensrum.  I direkt anslutning till lokalen finns parkeringsplatser och laddstationer för elbilar finns i området.

I de moderna lokalerna har vi bergvärme, FTX ventilation med komfortkyla för samtliga ytor och golvbrunn med påkopplad gemensam oljeavskiljare. Internet fiber är indraget i lokalen och det finns laddstationer för elbilar i området. Byggnaden miljöcertifierad 2023 enligt Miljöbyggnad iDrift, 100% förnyelsebar energi.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 144
Kontor 144

Ytbeskrivning

288 kvm nya moderna lokaler i två plan där plan 1 på 144 kvm, lämpar sig för lager/verkstad samt personalytor och konferensrum och plan 2 på 144 kvm för kontor.

Bekvämligheter

Kök/pentry
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Vaksala Eke 3:2

Byggår:

2019

Våningsplan:

2

Planlösning:

288 kvm nya moderna lokaler i två plan där plan 1 på 144 kvm, lämpar sig för lager/verkstad och plan 2 på 144 kvm har kontor/personalytor och konferensrum.

Teknisk information

Uppvärmning:

Bergvärme

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

I området finns gott om parkeringsplatser, grönområden och möjligheter att sitta utomhus när vädret tillåter. Solceller och ett litet vindkraftverk bidrar till elförsörjningen i området.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i direkt anslutning till lokalen och det finns laddstationer för el-bil i området.

Vägbeskrivning:

Ca 10 minuters bilväg från Uppsala centrum. Kör norrut på E4 och ta av mot väg 288. Vaksala Eke företagsområde är väl synligt från såväl E4 som väg 288. Alternativ väg är att köra mot Vaksalagatan ut mot väg 288. Med buss tar du dig enkelt till Vaksala Eke med flertalet busslinjer.

Kommunikationer

Området har mycket goda kommunikationer med ett flertal busslinjer (linje 116,118,805,811,886) som stannar direkt utanför området. Såväl E4 som väg 288 ligger i direkt anslutning till området och det tar ca 10 minuter med bil till Uppsala centrum.
Vaksala Eke, Hus I