Teknikringen 8D

Mjärdevi , LINKÖPING
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

454 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modern och inflyttningsklar kontorslokal i Mjärdevi

Välkommen till Teknikringen 8D. Här finner ni en trivsam och fin lokal med både öppna landskap och enskilda kontor. I lokalen finns även tysta rum, konferensrum, pentry med loungedel och tre toaletter. I fastigheten finns även restaurang, varuautomat, gym och hiss. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Övrig information

Övrigt:

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Ytor

  • Total yta:

    454 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

Sedan 1984 har företagsparken Mjärdevi i Linköping varit en plats där talang växer. Det började med etableringen av ett fåtal forsknings- och teknikföretag. Idag har miljön vuxit till att bli ledande inom innovation och teknik. Här finns Linköping Science Park, som rymmer cirka 400 företag inom innovativ teknik med 7 000 anställda. I närheten hittar du all önskvärd service så som restauranger, gym, frisör med mera. I närområdet ligger även Linköpings golfklubb med dess vackra grönområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns i nära anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området med busstrafik till Linköpings centrum och Resecentrum på bara 10 minuter. Det är snabb access till E4 med bil och det finns fina cykelvägar i området som tar er vidare mot centrum och Universitet.
Teknikringen 8D

Om Corem

Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella lokaler samlade i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtorter. Vi har ett brett kunderbjudande och fokus på långsiktigt hållbart ägande, förvaltning, förädling och stadsutveckling. Beståndet är väl samlat geografiskt, med lokalt baserad förvaltning i egen regi. För oss handlar det om närhet och engagemang, som med allt annat.

Fler annonser från Corem