Klangfärgsgatan 23

Västra Frölunda , VÄSTRA FRÖLUNDA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

350 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lagerlokal med kontor i Grimmered

Vi kan nu erbjuda en rymlig lagerlokal eller verkstad i Grimmereds industriområde. Till lokalen hör både toaletter, duschar och en tvättränna. På övervåningen finns utrymme för kontor och relaxrum samt kök med matplats. Gott om förvaring och plats vilket gör att ytorna känns mycket större än 350 kvm. Skulle ni behöva mer kontorsyta så finns det ett fristående kontor i samma fastighet om 256 kvm som går att hyra till. Där erbjuds en lokal med en egen terrass..

Ytor

  • Total yta:

    350 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Västra Frölunda är ett område som ligger sydväst om Göteborgs centrum. Från Majorna och Älvsborgsbron sträcker sig området längst västerleden och ställen såsom Önnered, Grimmered, Kungssten, Fiskebäck och Långedrag finns här. Västra Frölunda är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Det finns ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet.

Närservice:

Här finns stor tillgång till all slags närservice. Här finns även Göteborgs största köpcentrum, Frölunda Torg.

Kommunikationer

Det är ett strategiskt bra läge när det kommer till kollektivtrafik och motorväg. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området regelbundet och det tar endast 10-15 minuter att komma till Linnéplatsen. För övrigt finns det även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.
Klangfärgsgatan 23

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor