Stigbergsliden 5B

Majorna-Linné , GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

220 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
Lokalen är belägen på våning 6, Stigbergsliden 5B, Göteborg med en fantastisk utsikt över hamnen och är bla utrustad med fyra professionella ljudstudios (varav två är med ljudbås) samt flera produktionsrum för inspelning, redigering, mixning mm. Tillgång till gemensam takterrass och bredband (1000 Mbit/s).

Ytor

  • Total yta:

    220 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Majorna, beläget i västra Göteborg är en stadens Göteborgs äldsta stadsdelar och har gått från att vara en klassisk arbetarstadsdel till att vara en restaurangtät kulturknutpunkt i Göteborg. Här är det landshövdingshusen som dominerar och området är vackert inbäddat mellan Göta Älv och Slottsskogen. Här finns massvis av mysiga kaféer och restauranger och samtidigt nära till natur och vatten. Mysigt område att få spendera arbetsdagarna på och samtidigt vara kring en fin miljö.

Kommunikationer

Inga problem att ta sig hit via kollektivtrafik, finns möjligheter med både buss och spårvagn.
Stigbergsliden 5B

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor