Karlfeldtsplatsen 12

Skallberget , Västerås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

185 m²

Hyra

1 423 kr/m²/år. Hyra per månad för hela lokalen 21 950 kr + moms. I hyran ingår uppvärmning, vatten, sopkärl, framdraget fiber. Hyresgästen betalar för eget el-abonnemang, eget internet abonnemang. Parkeringsplatser och garage finna att hyra i anslutning till fastighet

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Restaurang & café

Fin kontorslokal 185 kvm i centrumfastighet Karlfeldsplatsen i Västerås.

Upptäck din nästa affärsmöjlighet mitt i hjärtat av Skallberget, Västerås – en unik lokal presenterad av Stay Smart AB, perfekt för företag som värdesätter centralt läge, moderna bekvämligheter och en inbjudande arbetsmiljö. Belägen direkt på Karlfeldsplatsen, erbjuder denna centrumfastighet inte bara en prestigefylld adress utan också en direkt närhet till allt det bästa som Västerås har att erbjuda.

Här är varför denna lokal är det perfekta valet för ditt företag:

  • Central placering: Njut av en oslagbar position mitt i stadens puls, granne med välkända Coop och en lokal restaurang samt kvarterskrog. Oavsett om dina kunder eller anställda kommer till fots, med bil eller kollektivtrafik, är lokalen lättillgänglig och synlig i ett levande stadskvarter.

  • Bekvämligheter i närheten: Med parkeringsmöjligheter och garage precis i närheten slipper du och dina besökare bekymmer med parkering. Det omgivande området erbjuder en trevlig mix av affärer, caféer och grönområden, vilket skapar en stimulerande arbetsmiljö.

  • Modern och inbjudande design: Lokalen sträcker sig över 185 kvm och välkomnar dig med ljusa, öppna ytor som främjar samarbete och kreativitet. Med ett par separata kontorsrum finns det gott om flexibilitet för att anpassa efter ditt företags behov, vare sig det gäller privata möten eller fokuserat arbete.

  • Förstklassiga faciliteter: Ett stort, nyligen renoverat kök ger perfekta förutsättningar för luncher på plats och informella möten. Två toaletter finns i lokalen. Dessutom erbjuder lokalen två ingångar och generöst med förvaringsutrymmen, vilket gör den till en praktisk och anpassningsbar arbetsplats.

  • Flexibel och tillmötesgående utformning: Oavsett om ditt företag växer, utvecklas eller behöver omstrukturera, tillåter denna lokal en mångsidig användning. Den öppna planlösningen tillsammans med de privata kontoren och gemensamma utrymmena erbjuder en balans mellan öppenhet och privatliv.

Stay Smart AB är stolta över att presentera denna lokal som inte bara är en plats för arbete utan en plats där ditt företag kan blomstra och växa. Ta chansen att etablera din verksamhet i en av Västerås mest eftertraktade adresser.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur din framtida arbetsplats kan se ut!

Övrig information

Övrigt:

Lokalen hyrs ut direkt av fastighetsägaren Stay Smart Properties.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 185 1 448

Ytbeskrivning

Lokalen ligger i vinkel på hörnet i en centrumfastighet. Stor inglasad entre på framsidan. Ljusa öppna ytor blandas med kontorsrum. Vita väggar och plast laminat golv i bra skick. Nyare stort kök och fräscha toaletter + dusch. Har tidigare varit uthyrt som kontot till ett stort svenskt vårdföretag.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Omgående. Möjlighet för omgående inflytt

Utgångshyra kr/m2/år:

1423

I hyran ingår:

Värme, skatt

Hyresinformation:

Hyra per månad för hela lokalen 21 950 kr + moms. I hyran ingår uppvärmning, vatten, sopkärl, framdraget fiber. Hyresgästen betalar för eget el-abonnemang, eget internet abonnemang. Parkeringsplatser och garage finna att hyra i anslutning till fastighet

Hyresdeposition:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svartaplan 1

Byggår:

1990

Planlösning:

Lokalen ligger i markplan. Det finns två ingångar. En på framsidan av fastigheten och en på baksidan med bra lastmöjligheter. Stor öppna ytor samt kontorsrum. Kök och toalett. Observera att planlösningen är något annorlunda idag än bilden som bifogas men ytorna är detsamma.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Lastkaj

Omgivning

Företag i närheten:

Coop Skallbergets krog Gk-rör

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser och garage finns

Vägbeskrivning:

Karlfeldsplatsen ligger ca 500 m från E18 i området Skallberget i Västerås, ca 1,5 km från Västerås centrum.

Karlfeldtsplatsen 12