Ängelholmsvägen 31

Stattena , Helsingborg
Spara Dela
Ängelholmsvägen 31
Spara
Dela
Yta

302 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Centralt belägen lokal med hög exponering och optimalt läge i Helsingborg

Välkommen till Ängelholmsvägen 31, där denna lokal erbjuder en enastående affärsmöjlighet för dig som söker en strategiskt belägen plats för din verksamhet. Med en total yta på 302 m2, varav 99 m2 är dedikerat till lagerutrymme och resten utgör en välplanerad butiksyta, är denna lokal optimal för en mängd olika affärsverksamheter.

Läge och Exponering:

Belägen på en av Helsingborgs mest trafikerade vägar, erbjuder Ängelholmsvägen 31 en oöverträffad exponering med över 40 000 förbipasserande personer dagligen. Detta ger en oslagbar synlighet för din verksamhet och ökar möjligheterna till att locka till sig kunder.

Attraktivt Skyltläge: 

Skylt ut emot Ängelholmsvägen på fasad samt pelare. 

Mångsidig Användning: Med en kombination av generösa butiksutrymmen och praktiskt lagerutrymme, är denna lokal idealisk för en mängd olika affärsverksamheter, såsom detaljhandel, showroom, eller serviceinrättningar.

Inkluderad Parkering:

För att göra kundupplevelsen ännu smidigare och bekvämare, ingår parkering för kunderna i hyran, vilket gör det enkelt för dem att besöka din verksamhet.

Möjlighet att Skräddarsy:

Lokalen erbjuder flexibilitet för att skräddarsy den efter dina specifika behov och önskemål, vilket ger dig möjlighet att skapa den perfekta miljön för din verksamhet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 203
Lager & logistik 99

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering ingår i hyresavtalet. ca 6-7 p-platser.

Kommunikationer

Busshållplats 50m från fastigheten
Ängelholmsvägen 31

Om Stenbocken AB

Stenbocken AB:s strategi och målsättning är att nå en balans mellan koncernens verksamhetsinriktningar. Kombinationen av en fastighetsrörelse med långsiktig substanstillväxt i fastighetsbeståndet och en industri- och handelsrörelse med direktavkastning, skapar stabilitet, flexibilitet och framtida utvecklingsmöjligheter för båda verksamhetsinriktningarna

Stenbocken AB

Båthusgatan 9

252 67 Helsingborg

www.stenbocken.se

Fler annonser från Stenbocken AB