Leveransvägen 11

Gustavsberg , Gustavsberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 122 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Fantastiskt läge vid Värmdö Marknad

Lokalen är välplanerad med egen entré, två stora omklädningsrum med dusch och WC. Det finns RWC (Rullstols WC), städrum samt ett flertal mindre lager. Stort kontor med fri utsikt och ett nytt pentry i personalrummet. Läget är lämpligt för diverse verksamheter, såsom för t.ex. butik, kontor och lager.

Ytor

  • Total yta:

    1122 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Värmdö Gustavsberg 1:523

Våningsplan:

3

Planlösning:

Lokalen är välplanerad med egen entré, två stora omklädningsrum med dusch och WC. Det finns RWC (Rullstols WC), städrum samt ett flertal mindre lager. Stort kontor med fri utsikt och ett nytt pentry i personalrummet. Här finns fina ljusa allmänutrymmen med stor rymd, då lokalen har flera fönster med utsikt över Värmdö Marknad. Lokalen kan anpassas utifrån önskemål. Läget är lämpligt för diverse verksamheter, såsom för t.ex. butik, kontor och lager.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Värmdö är en tillväxtort och har idag ca 45 000 bofasta, på sommaren växer siffran till hela 100 000 invånare. Området och Värmdö Marknad erbjuder förutom handel även caféer, restauranger och gym i direkt närhet till lokalern.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns totalt 50 parkeringar runt fastigheten, varav 12 är avvarade till den vakanta ytan.

Närservice:

Granne med Värmdö Marknad där bland annat Mio, Biltema, City Gross, Plantagen, Coop Forum, Apoteket, Flugger Färg, Jysk, Thai Tale och Kaminbutiken finns.

Kommunikationer

Den bilburna svänger lätt av och på Värmdöleden väg 222 som leder till och från Stockholm. Busshållplats ligger endast någon minut från lokalen. Det finns även fina gång- och cykelvägar. Värmdö Marknad ligger lättillgängligt vid Ingarökorset på Värmdö, infarten till Gustavsberg. Det finns flera busslinjer som trafikerar Värmdöleden (222) och Gustavsbergsvägen.
Leveransvägen 11

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torsgatan 2 (111 23 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A

111 48 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier