Torngatan 44 E & F

Kapellgärdet , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

60 - 206 m²

Hyra

1 858 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Butik-kontor med ypperligt skyltläge på Kapellgärdet!

Här erbjuds en lokal med ett mycket bra skyltläge ut mot både Råbyvägen och Vattholmavägen. Lokalen har två entréer och många fönster ut mot gatan vilket ger ett mycket bra skyltläge. Om behovet finns så går det att dela av lokalen i två och då utgör den minsta ytan ca 60 kvm. Ett mycket bra läge på lokal med närhet till det mesta. För mer information och visning, kontakta ansvarig mäklare.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 60 206 1 858

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1858

Utförande

Planlösning:

Lokalen om totalt 206 kvm är en stor öppen lokal i vinkel med entréer ut mot Råbyvägen . Lokalen har ljus färgsättning och många fönster vilket ger ett bra ljus i lokalen. Det går att dela av lokalen i två och då utgör den minsta ytan ca 60 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kapellgärdet ligger norr om Råbyvägen från staden sett. På andra sidan börjar området Höganäs som hänger ihop med Fålhagen. Området har expanderat de sista åren och det har byggts mycket bostäder där många har lokaler i markplan. Det finns fler närlivs, gym, frisörer mm i området.

Företag i närheten:

Härifrån finns det mycket bra tillgång till bra service med närlivs i området samt mycket nära Kvarnen ligger 10 minuters promenad härifrån och har ett gediget utbud med service såsom Ica-butik, restauranger, caféer, systembolag, apotek, frisörer mm. Till centrum tar du dig snabbt med cykel, promenad, buss och bil.

Kommunikationer

Härifrån är det mycket goda kommunikationer med buss och bil. Det finns även mycket bra gång- och cykelvägar både in till centrum men även till det yttre delarna. Till Resecentrum tar det ca 15 minuter att gå och ca 5-10 min att cykla.
Torngatan 44 E & F