Ringugnsgatan 8

Limhamn , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

824 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Trevligt lager och kontor på Limhamn

Välkommen att stiga in genom denna ljusa glasentrén och upptäck denna charmiga lokal på Ringugnsgatan 8 på Limhamn. Här erbjuds sammanhängande kontor och lager på ca 825 kvm. Den rymliga lagerdelen om cirka 590 kvm och imponerar med en takhöjd på ca 4 meter och en generös port med måtten 3,6 m x 4,5 m. Perfekt för smidig in- och utlastning. Intill lagrets ingång finns även omklädningsrum med dusch för extra bekvämlighet. Kontorsdelen är cirka 235 kvm och erbjuder idag sju ljusa kontorsrum och ett konferensrum för möten och samarbeten. Det öppna och rymliga pentryt är idealiskt för gemensamma luncher och bidrar till en härlig gemenskap. Smidig parkering finns precis intill fastigheten! Tu nu chansen att kontakta oss redan idag för mer infomation och visning av lokalen!

Ytor

  • Total yta:

    824 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Muren 5

Omgivning

Omgivning/natur:

En gång i tiden var Limhamn en egen stad med en framgångsrik industri. Med åren har orten långsamt vuxit samman med Malmö till en välmående stadsdel fylld av levande gator och torg. Limhamn är en småstad i storstaden – en attraktiv plats för boende, företagande och rekreation.

Närservice:

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn på nära avstånd från fastigheten.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större Europavägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie tågstation.
Ringugnsgatan 8

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB