Munkbron 1

Gamla stan , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

86 m²

Hyra

4 500 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Mitt i Gamla stan hittar ni denna fräscha lokal i Ryningska palatsets 1700-talsannex vid Munkbron...

...Förutom en rymlig lokal med tre rum, får ni även tillgång till en delad innergård.

Lokalen är placerad i Gamla Stan och är lätt att ta sig till. Lokalen ligger en 5 minuters promenad från Gamla stans tunnelbanestation, och Riddarhustorgets busstation ligger precis utanför byggnaden. Aktea (uthyrare) har sina kontor på nedervåningen, och lokalen som hyrs ut finns på övervåningen. Lokalen har egen ingång från Gamla Gråmunkegränd. Som hyresgäst får man även tillgång till en delad innergård.

Lokalen består av tre olika rum. 2 av dem har fungerat som kontor för oss som hyr ut, och ett har använts för möten och konferenser. I det mindre kontorsutrymmet med ett pentry har 2 personer jobbat, men skulle också fungera fint som mötes- och lunchrum. Här finns mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. I det andra större kontorsutrymmet har tre anställda arbetat, men skulle också kunna bli en trevlig lounge med soffa. Det tredje och största rummet har fungerat som en mötes- och konferenslokal, med brandgodkännande för upp till 30 personer. Detta rum skulle också kunna fungera som kontor för ett antal personer. Det finns en större tv-skärm på väggen som kan användas för presentationer etc. I anslutning till lokalen finns även en delad dusch/toalett.

Förutom att det är en relativt nyrenoverad och fräsch lokal, så har man även nära till allt Gamla Stan har att erbjuda när det kommer till resturanger, och vacker miljö.

Ni är självfallet välkommna förbi för att titta på kontoret.

 

Lokalen hyrs ut årsvis i andra hand och förutsätter godkännade av fastighetsägaren. Hyran är cirka 32 000 kr per månad, vilket betalas kvartalsvis i förskott. Ni kan även dela vår städning, larm, internet mot tillkommande kostnad. Vissa möbler kan lämnas kvar.

Eftersom byggnaden är skyddsklassad är det inte tillåtet att borra i väggar, hänga upp större tavlor, eller liknande utan fastighetsägarens tillstånd.

Övrig information

Övrigt:

Det är inte tillåtet att göra hål i väggarna för att hänga upp möbler eller eventuell utsmyckning.

Ytor

  • Total yta:

    86 m2

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Inledningsvis erbjuder vi ett kontrakt på ett år. Det finns dock möjlighet till förlängning.

Tillträde:

Omgående

Utgångshyra kr/m2/år:

4500

Utförande

Våningsplan:

2 av 2

Antal rum:

3

Planlösning:

Består av 3 rum som fungera som kontor, det större rummet har dock fungerat som en möteslokal. Finns även en toalett med dusch.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Betald parkering finns precis utanför byggnaden.

Närservice:

Mitt bland gamla stans rika restaurangliv.

Vägbeskrivning:

Lokalen är 5 minuters promenad från gamla stans tunnelbanestation det. Riddarhustorgets busstations finns också precis utanför byggnaden.

Kommunikationer

5 minuter gång från gamla stans tunnelbanestation 0 minuter från riddarhustorgets busstation
Munkbron 1