Björkgatan 73

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

213 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu finns chansen att hyra ett modernt kontor i Boländerna om 213 kvm.

Nu finns chansen att hyra ett modernt kontor i Boländerna om 213 kvm. Kontoret i markplan är i bra renoverat skick med rum i varierande storlek kombinerat med öppna ytor och trevliga personalytor. Här sitter man i ett område med närhet både till god service och bra kommunikationer! För mer information och visning kontakta ansvarig mäklare!

Ytor

  • Total yta:

    213 m2

Utförande

Planlösning:

Entré till en öppen foajé med plats för reception. Till vänster i lokalen finns personalytor lunchrum med kök och bra sociala ytor. Vidare in i lokalen finns flera kontorsrum, lageryta och öppna arbetsplatser och ett väl tilltaget konferensrum. Det är genomgående ett mycket fräscht och lättillgängligt kontor med flera fönster som ger ett generöst ljusinsläpp i lokalen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Boländerna är ett expansivt handels och industriområde. Det centrala läget i Uppsala och enkla kommunikationer till Arlanda och Stockholm lockar många företag. Att området redan idag rymmer flera internationella bolag gör att företag som etablerar sig här får tillgång till nya samarbeten och utvecklingsmöjligheter.

Företag i närheten:

Här finns det ett generöst utbud av service med både lunchrestauranger och flera stora varuhus och nära Bolandscity med flera butiker.

Kommunikationer

Härifrån finns det goda kommunikationer med direkt närhet till Kungsängsleden och E4:ans påfarter. Det finns också goda gång- och cykelvägar in till Uppsala. Uppsala buss trafikerar området.
Björkgatan 73