Björkvägen 2

Falun , Svärdsjö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 439 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Lokal med många möjligheter att anpassa till just er verksamhet. Flexibel planlösning och bra läge i centrala Svärdsjö.

Fastigheten ligger centralt i Svärdsjö med mycket nära avstånd till mataffärer, bibliotek, apotek, öppen förskola m.m. I samma fastighet finns vårdcentral, tandläkare och förskola.

Lokalerna går att anpassa efter just era behov, öppna stora ytor eller till vård och kontor. Möjlig verksamhet kan även vara LSS boende, HVB hem eller ett äldreboende då det finns böjligheter att bytta ut fastigheten till ännu större yta.

I lokalen finns flera pentryn, två större kök och möjlighet till samlingslokaler. Det finns flera stora tillgänglighetsanpassade wc samt flera brunnar som kan öppnas upp för att återskapa duschar.

Det finns även tillgång till förråd och ett mindre garage i fastigheten.

I fastigheten finns även ett större tillagningskök med all kvarvarande maskiner och utrustning, kyl- och frysrum för att bereda mat till många personer. Även detta tillagningskök är vakant och kan kombineras med denna lokal. 

Utanför lokalen finns stora grönytor, skolgårdens tidigare lekplatsutrustning och fotbollsplan finns kvar. Tillgång till vissa parkeringsplatser. Fler parkeringsplatser går att tillskapa.

Övrig information

Övrigt:

Altura Fastigheter: Altura Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar samhällsfastigheter med primärt fokus på äldre-boenden och utbildningsfastigheter. Vi har vårt kontor i Stockholm med egna team inom förvaltning och projektledning. Vi nyttjar en lokal driftfirma på plats nära fastigheten för snabb hantering av eventuell felavhjälpning. Altura är en del av NREP, en vertikalt integrerad fastig-hetsutvecklare och investerare som förvaltar kapital från främst pensionsfonder och livförsäkringsbolag.

Ytor

  • Total yta:

    1439 m2

Ytbeskrivning

Lokalen har tidigare nyttjats till sjukhem fram till år 2005 och därefter nyttjats som skolbyggnad fram till 2022. I dagsläget är lokalen vakant och kan tillträdas omgående. Lokalen är belägen på entréplan och kan anpassas till dagens tillgänglig-hetskrav.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Borgärdet 97:1

Byggår:

1962

Renoveringsår:

2007

Planlösning:

Stora öppna ytor. Lokalerna har nyttjats till både skolverksamhet samt tidigare sjukhem. Lätt att anpassa så som ni själva önskar. I lokalen finns flera pentryn, två större kök och möjlighet till samlingslokaler. Det finns flera stora tillgänglighetsanpassade wc samt flera brunnar som kan öppnas upp för att återskapa duschar. Det finns även tillgång till förråd och ett mindre garage i fastigheten.

Teknisk information

Takhöjd:

2,7 m

Omgivning

Vägbeskrivning:

Fastigheten ligger centralt i Svärdsjö med mycket nära avstånd till mataffärer, bibliotek, apotek, öppen förskola m.m. I samma fastighet finns vårdcentral, tandläkare och förskola.

Björkvägen 2